Naglasite ljepotu svjetlošću

Svjetlost je uvijek bila vir života i veselja, a sada njome možete naglasiti i ljepotu vašeg tijela. Riješite se prekomjerne dlakavosti, bora, prištića, strija, raširenih kapilara, sunčanih pjega i znakova starenja i to uporabom aparata Iskra Pulse Light.

Neinvazivna terapija s aparatom Iskra Pulse Light temelji se na principu selektivne fototermolize, što znači da se svjetlost izabranog spektra boja selektivno apsorbira u željenoj meti. Tri najvažnije mete su melanin (u koži, kosi, korijenu kose i mrljama na koži), hemoglobin (u krvi) i porfirini (akne). Meta apsorbira svjetlost, koja se potom pretvara u toplotnu energiju. Tako se na veoma ograničenom području povisuje temperatura, što uzrokuje koagulaciju.

Terapija-pazduha2Ova neinvazivna terapija odlično je rješenje za muškarce i žene svih dobnih skupina, a terapija se ne savjetuju trudnicama te ljudima s rakom ili dijabetesom. Isto tako, terapija se ne preporučuje ako pijete lijekove koji povećavaju osjetljivost na svjetlost, ako ste podložni ožiljcima ili ako imate na predjelu, koji bi se trebao tretirati, bolesti kože ili otvorene rane.

Svakoj terapiji predstoji čišćenje kože, nakon čega se posebnom terapeutskom glavom na željeno mjesto dovode precizni impulsi žute, narančaste, crvene ili plave svjetlosti. Broj impulsa, dovedenih na isto mjesto, ovisi o željenom efektu i varira od jednog (odstranjivanje dlaka) do šest (odstranjivanje mrlja na koži i kapilara). Sam tretman je relativno bezbolan, no ipak možete očekivati osjećaj koji podsjeća na štipanje.

flesh prest-model malaNakon terapije nema bolova te možete nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Paziti je potrebno samo, da se nekoliko tjedana nakon tretmana ne izlažete prekomjerno suncu.

OSVOJITE BON ZA IPL TERAPIJU

Centar Bella vam poklanja 1 bon u vrijednosti od 500kn za IPL terapiju.

Ukoliko želite osvojiti ovu vrijednu nagradu sudjelujte u nagradnoj igri, pošalji sms-om ključnu riječ SHEIPL i svoje podatke ( ime, prezime i e-mail) na 60054 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe Centra Bella, kojima Centar Bella kupce i posjetitelje web stranice informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 04. listopada 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938 Tehnička podrška(davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

Dobitnica je Katja Galic. Čestitamo!