Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Najbolja zaštita od sunca

Vichy Capital Soleil linija sa sunčevim kapitalom.

Laboratoriji Vichy razvili su od 1993. godine liniju proizvoda Capital Soleil te informiraju javnost o važnosti zaštite od sunca, koja bi se trebala početi primjenjivati već u ranoj mladosti. Linija uključuje najnapredniju, najučinkovitiju i najsigurniju zaštitu od sunca.

Jedinstvena formula Capital Soleil je sastavljena od:
  • Filter sustav sa supstancom Mexoryl® SX-XL: djeluje protiv UVB-zraka na površini kože i UVA-zraka dublje u koži te sprječava hiperpigmentaciju.
  • Mineralni kompleks: potječe iz termalne vode Vichy, kao pravi prirodni antioksidans. Ekskluzivni mineralni kompleks u Capital Soleil proizvodima štiti kožu od sunca i pruža dodatnu zaštitu.
Što je sunčev kapital?

Bit linije skriva se u samom njezinom imenu – Capital Soleil ili sunčev kapital. Sunčev kapital je kongenitalna sposobnost kože da štiti svoje unutarnje strukture i održava normalno funkcioniranje, čak i kada je izložena štetnom sunčevom zračenju. Razlikuje se ne samo između djece i odraslih, već i od osobe do osobe (ovisno o fototipu), a s godinama se smanjuje. Da bi zaštitili zdravlje kože, moramo zaštititi i njezin sunčev kapital.

Dijelovi koji su najviše izloženi suncu

U prvim sunčanim danima preporučljivo je nanositi viši faktor zaštite od sunca, jer koža u to vrijeme treba snažnu zaštitu. Capital Soleil proizvodi namijenjeni su zaštiti lica, lagane su teksture i daju koži mat učinak. Ne zaboravite osjetljive dijelove kao što su nos, uši, pigmentacije i zaštitu usana te pronađite svoje omiljene proizvode za punu zaštitu lica.

Rana zaštita djeca je bitna

Do puberteta pigmentacijski sustav kod djece još nije u potpunosti razvijen, zato je dječja koža osjetljivija od kože odraslih. U jednom danu na plaži, dječja je koža u odnosu na kožu odrasle osobe, tri puta više podložna utjecaju UV zraka, jer je njen sunčev kapital ("Capital Soleil") manji. Izlaganje suncu može utjecati na razvoj mnogih simptoma koji povećavaju rizik od raka u kasnijoj dobi.

Zaštitite djecu od sunca na više načina:
  • upotrebom dječjih krema za sunčanje s višim faktorom
  • s primjerenom odjećom i pokrivalima za glavu koji štite nježnu dječju kožu
  • zaštitom od UVA/UVB zraka
  • obratite posebnu pozornost na izložene dijelove tijela kao što su uši, vrat, vrat i ruke dok koristite zaštitni faktor


Proizvodi s visokim zaštitnim faktorom u sebi sadrže umirujuću termalnu vodu Vichy te vitamin E koji djeluje protiv slobodnih radikala. Proizvodi na koži stvaraju poseban zaštitni sloj koji hidratizira kožu 12 sati. Formula je testirana na osjetljivoj koži pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom. Tekstura je ugodna i praktična, pijesak se na nju ne lijepi te je otporna na višekratno kupanje.

Najučinkovitiji filteri i formule Laboratorija Vichy ne samo da pružaju najbolju zaštitu i toleranciju, već i omogućavaju ugodnije korištenje proizvoda koji ovog ljeta imaju novu, poboljšanu, nježnu teksturu.

U ljeto 2011. visokoj zaštiti od sunca, brzom upijanju i laganoj primjeni dodan je i senzualan miris, koji sadrže bogata ulja za tijelo.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Odmor je vrijeme u kojem možemo putovati na zanimljiva odredišta, doživjeti nova iskustva i odmoriti se od rutine svakodnevice.

Duh i tijelo

Jedna od najvažnijih funkcija sunca je njegova sposobnost poticanja stvaranja vitamina D u organizmu.

Horoskop

Prva proljetna pomrčina dogodit će se u znaku Bika. Ovaj znak je povezan s materijalnom sferom i s kućom.

Putovanja

Netko je mudar davno rekao Kad pogledam more, čini mi se da njegovi valovi nose moju tugu – pa svi kojima je potreban odmor...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.