Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Najbolje poze za pravljenje beba

Spol djeteta također ovisi o položaju prilikom seksa.

Dijete se najlakše može začeti uz puno ljubavi i truda ali ni gravitacija ne odmaže. Iako nije znastveno 100 % potvrđeno da određeni položaji prilikom seksualnog odnosa garantiraju trudnoću, ako želite dijete definitivno ih vrijedi isprobati.

Stručnjaci i sada već sretni roditelji vjeruju u to kako je misionarski položaj s muškarcem iznad žene najprirodniji položaj za začeće. Omogućava duboku penetraciju te zbog opruženog položaja žene spermići završavaju blizu vrata maternice. Veliki plus je i to što partneri tijekom odnosa mogu izmjenjivati nježnosti i razgovarati, licem u lice.Zbog izrazito duboke mogućnosti penetracije za začeće je prikladan i doggy style – kada žena kleči, a muškarac se nalazi odostraga. Taj položaj partneru omogućava kontrolu i jači orgazam što je svakako plus.

Kada žena leži na boku, a muškarac ju obgrli sa strane te se upuste u nježan seksualni odnos, šanse za začeće su veće jer su partneri opušteni i zadovoljni.Poza "na rubu", kada žena sjedi na rubu kreveta ili kauča, dok muškarac prilikom seksa može klečati ili stajati, super je za praviti bebe jer u tom slučaju on ima veću kontrolu, a poza je uzbudljivija što pridonosi lakšoj mogućnosti trudnoće.

Dečko ili curica?

Muški spermići s XY kromosomom su poznatiji kao brži plivači, ali prije posustaju od ženskih (XX kromosom). Zbog toga uz položaj i vrijeme začeća možete utjecati na to hoćete li imati dečka ili curicu.

Zbog kratkog puta do jajašca za začeće muškog djeteta prikladan je doggy style. Stručnjaci su naime dokazali da ako želite dečkića potrebno je imati seksualni odnos blizu 24 sata prije ili poslije ovulacije, te što se tiče prehrane izbjegavati mliječne proizvode koji stvaraju kiseli okoliš – XY kromosomi ih ne preferiraju.Za stvaranje curice najbolji je gore navedeni zagrljeni položaj. Na taj način spermići duže putuje do jajašca što omogućuje ženskim "trkačima" da uspješno dođu do cilja. Po pitanju prehrane potrebno je naglasiti kako XX kromosomi obožavaju kiseli okoliš zato se slobodno možete hraniti mliječnim proizvodima, slatkišima i voćem.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Pripremite se za sljedeću generaciju seks igračaka - igračke upravljane aplikacijom.

Seks

Istraživanja pokazuju da svaki treći par nije sasvim zadovoljan svojim seksualnim životom.

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Horoskop

Planeti u vašoj natalnoj karti mogu vam pomoći da shvatite tko će vas privlačiti i potaknuti vašu ljubav i strast.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.