Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Najčešće pogreške koje većina čini kad je u pitanju situacija u spavaćoj sobi

Jeste li jedna od mnogih žena koja još uvijek nije previše opuštena pa ljubav vodi u mraku?

Jeste li jedna od mnogih žena koja još uvijek nije previše opuštena pa ljubav vodi u mraku? Ili vam možda partner nakon seksa kaže da mu je bilo odlično, ali vi gotovo ništa niste ni osjetili? Ukoliko scenarij već znate napamet, pomoći ćemo vam da ga promijenite na način da ćemo vam ukazati na najčešće pogreške koje većina čini kad je u pitanju spavaća soba.

Sramežljivost u krevetu

Upozorenje je kratko i jasno: prerasli ste pubertet davnih dana. Odrasla ste žena, samostalna i sretna, stoga ste dosad trebali naučiti voljeti sebe i svoje tijelo. Samopouzdanje se vidi i na vašoj izvanjskoj strani, zato imajte to na umu kada sljedeći put ugasite svjetlo. U krevetu trebate zaboraviti na celulit, šlauf oko struka ili premale grudi. Jednostavan razlog je taj što ste u tom trenu upravo vi najtraženija osoba na svijetu.

Provjereni scenarij

Većina parova ima nekoliko poza koje uvijek iznova prakticira. No, zapamtite da je seks uzbuđenje, a ono nepoznato, uvijek je uzbudljivo. Odlučno stavite veto na sve već zastarjele poze i pokušajte nešto potpuno drugačije. Dodajte crtu inovativnosti u svoj seksualni život. Započnite isprobavanjem sexy donjeg rublja i iznenadite partnera. Zaplešite mu u krilu i polako ćete otkriti u sebi neke nove želje i ideje za raznim pozama.

Manjak komunikacija

Kao i u svemu ostalome, komunikacija je bitna i u seksu. Partneri često uđu u rutinu i seks smatraju samo činom kojim će zadovoljiti svojeg partnera kako bi ispunili listu njegovih potreba. Nemojte se izgubiti u tome. Razmislite o sebi, svojim užitcima i fantazijama. Sve što možete zamisliti, može se i ostvariti. Razgovarajte s partnerom o svojim željama, o tome što vas uzbuđuje i što vas zadovoljava. Nemojte zaboraviti ni na njegove želje. Razgovor će vam pomoći da posložite stvari i vratite se pravim izvornim strastima.

Manjak inicijative

Po prirodi ljudskog roda, inicijator u svemu je muškarac. Ali, sreća je da živimo u stoljeću u kojem žena preuzima inicijativu. Neka tako bude i kad je vođenje ljubavi u pitanju.

Ako ste ipak skloniji tradicionalnim stavovima, onda razmislite: ako tražite od partnera parfem ili haljinu, zašto ne bi mogle i seks? Započnite predigru i napalite partnera kojeg će proći trnci po cijelom tijelu.

sexy, kinky

Odbijanje seksa na brzinu

Neki smatraju kako je važnost predigre precijenjena. Naravno da je to ključan faktor kad nam treba nježnosti. Ali, kad vaš partner zapali strast u vama i vi u njemu, jednostavno želite zgrabiti jedno drugo i prepustiti se. Pokušajte poslati partneru poruku prljavog sadržaja prije nego stigne doma, a kad stigne, jednostavno ga uhvatite na prepad.

Još je bolja solucija u kojoj ste na mjestu gdje bi vas se moglo “uhvatiti”. Adrenalin koji ćete pritom osjetiti ne samo da će vam pomoći u doživljavanju intenzivnijeg orgazma, nego će takav seks biti uzbudljiv, inovativan i prepričavat ćete ga s partnerom kroz smijeh duže vrijeme.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Mia Rose stimulator za klitoris odvesti će vas u svijet neopisivog zadovoljstva.

Seks

Seks je prirodan lijek za stres, poboljšava raspoloženje i pomaže u gubljenju kilograma.

Seks

Mnogo nas razmišlja o tome, a kako istraživanja pokazuju - jedan od pet parova je barem isprobao bondage, odnosno vezanje.

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.