Najgori selfieji zvijezda

Društveni mediji mogu biti jako dobar izvor zabave, a da je tako svakodnevno potvrđuju i zvijezde koje se ne libe objaviti i svoja najgora izdanja. Bez obzira na to radili li se samo o načinu privlačenja pozornosti ili je posrijedi dobar smisao za humor, donosimo vam najgora izdanja slavnih i bogatih.

Madonna je među prvim u javnost izašla sa zlatnom navlakom za zube, a to potvrđuje i fotografija objavljena na njezinom Instagramu.

madonna

Najveća pop diva današnjice, Beyonce, voli se zabavljati i nerijetko na društvenim mrežama potvrđuje svoju vrckavu narav.

beyonceIako o Nicole Richie češće čitamo u kontekstu najvećih modnih događanja, Richie je na svojem Instagram profile nedavno objavila sliku na kojem izgleda gotovo neprepoznatljivo.

richie

Kraljica provokacije, 21 – godišnja Miley Cyrus mnoge ostavlja bez teksta, a ovog je puta odlučila pokazati sav sadržaj svojih usta.

cyrus

Iako manekenka Chrissy Teigen svoju karijeru temelji na lijepo izgledu, na Instagramu se ponekad voli i opustiti, posebice uz ukusan zalogaj.

Chrissy Teigen

Dok je na televizijskim ekranima uvijek sređena, Oprah Winfrey na društvenim mrežama često objavljuje fotografije sa svojim psima ili u vrtu, a ovo je slučaj kad je selfie obavila pored cvijeća.

oprah

Ekstravagantna Lady Gaga ovog se puta odlučila poigrati neobičnim naočalama i na trenutak se transformirati u muškarca s brkovima. Slika na kojoj rukom prekriva grudi definitivno je zaslužila svoje mjesto na našoj top listi neobičnih selfieja.

gaga

Američka manekenka i glumica odlučila je učiniti suprotno od onoga što svi pokušavaju. Umjesto savršenog selfieja, Brooklyn Decker je pozirala s grimasom i tako ispala neatraktivna.

Brooklyn Decker

Reality zvijezda, Kim Kardashian, zna kako privući pozornost, a ovog ju je puta uspjela dobiti slikom netom nakon tretmana takozvanim vampirskim filerima tijekom kojeg se u lice uštrcava krv pacijenta.

kim