Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
<span>Photo by <a href="https://unsplash.com/@kgcre8tive?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Kim Green</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/hamster?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a></span>

Kućni ljubimci

Najmanji i najumiljatiji kućni ljubimci

Preslatki, neodoljivi, mali i o njima se lako brinuti. Idealni za ljubitelje životinja koji žive u stanu i osvojit će vas na prvi pogled.

Preslatki, neodoljivi, mali i o njima se lako brinuti. Idealni za ljubitelje životinja koji žive u stanu i osvojit će vas na prvi pogled.

Hrčak

Slobodno ga možemo nazvati džepnim kućnim ljubimcem. Oni su veoma zabavni i živahni. Možete ih nositi i igrati se s njima. O njima se lako brinuti i slove kao najmanji kućni ljubimci za domove.

Gušteri

Ove atraktivne i šarmantne životinje, koje daju vašem domu pomalo egzotičan izgled. Idealan gušter kućni ljubimac za početnike je gekon koji će rijetko kada pokazati nasilje i ugristi, mirni su i lako se privikavaju na život u terariju. Odrasli gušter kućni ljubimac naraste do 25 centimetara i teži od 60 do 80 grama.

Kornjače

Kornjača je odličan izbor za one vlasnike koji bi kod kuće rado imali životinjicu koja ne traži mnogo, a bez problema je možete držati i u malom stanu.

Ribice

Tetre su slatkovodne akvarijske ribice koje pripadaju obitelji lososa. Aktivne su u svom akvariju pa ih je zanimljivo proučavati. Male su pa im nije potreban veliki akvarij, a vole biti okružene tropskim biljem kako bi se mogle sakriti i osjećati sigurno. Vrlo su miroljubive, lako se uzdržavaju i stoga su jedne od najpopularnijih akvarijskih ribica.

Više

Kućni ljubimci

Ni jedna životinja nije uspjela osvojiti čovjekovo srce na način kako je to uspio pas.

Kućni ljubimci

Magbellis je novi, neodoljivi brend na hrvatskom tržištu posvećen dodacima za vaše najbolje prijatelje – pse! Inspiriran vjernim i nestašnim mješancem Jackyjem, Magbellis proizvodi...

Kućni ljubimci

Svako živo biće treba ljubav. Svi vi dobro znate koliko vaši ljubimci vole dodire i pažnju. Isto je i s drugim životinjama. I njima...

Kućni ljubimci

Hrčak kao ljubimac uopće ne treba puno prostora i brige oko održavanja. Aktivni su noću, a danju spavaju. Ukoliko imaš lagan san, nemoj spavati...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.