Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Najpopularnije ideje za novogodišnji make up

Budući da se slavi Nova godina, nemojte previše razmišljati hoće li nešto biti previše jer za Novu nikada nije previše.

Pripreme za doček Nove godine kod mnogih su u tijeku. Posebna pažnja pridaje se planiranje outfita, modnih dodataka i šminke. Budući da se slavi Nova godina, nemojte previše razmišljati hoće li nešto biti previše jer za Novu nikada nije previše. Šljokice, izazovne haljine, visoke pete, dramatičan make up…

Neon boje

Završite ovu godinu u stilu i za novogodišnju noć odaberite trend koji prati cijelu ovu godinu – neon boje. Prekrasna sjenila raznih možete pronaći najbolje u ljetnim paletama.

Dramatični look

Što može biti bolje od dramatičnog make up-a za Novu godinu? Kod ovog looka je sjajno to što možete kombinirati razne ideje poput prenaglašenih očiju s nježnim ružem, naglasiti i oči i usne, a možete se odlučiti i za crni ruž za usne.

Šljokice

Mislimo da zaista ne trebamo posebno komentirati šljokice i 2022. godinu. Nadamo se da će ovaj trend ostati i u sljedećoj!

Naglašeno rumenilo

Za ovaj trend je naravno zaslužan TikTok, ali nisu ga zaobišle niti svjetske zvijezde. Odvažite se i spojite sjenila s rumenilom.


Više

Trendovi

Mugler od samog početka nadahnjuje tijelo i dušu neočekivanim i privlačnim dizajnima koji potiču svakoga da istakne svoju osobnost.

Darivanje

Ružina vodica je prirodno sredstvo za njegu kože čiji je blagotvoran utjecaj bio poznat još u doba drevnih civilizacija.

Trendovi

Trešnja i liči kolekcija je lijepa poput slike koja ilustrira zamišljeni susret između cvijeta trešnje i ličija, ploda predivnog stabla koje uspijeva u jugozapadnoj...

Darivanje

Teško je pronaći izvrstan puder, osobito onaj koji vam pruža ten bez težine, dugotrajno prekrivanje bez isušivanja kože.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.