Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Naočale kao odraz osobnosti

Police predstavlja poseban Neymar Jr model

Nakon što su Novu godinu započeli najavom novog ambasadora, Neymara Jr-a, Police predstavlja poseban model odvažnog i modernog dizajna; osmišljen posebno za talentiranog brazilskog nogometaša tako da odražava njegovu osobnost.

Police Neymar Special Style Ad_3Kod ovih naočala, karakteristična obilježja branda unaprijeđena su novim kreativnim idejama. Vintage duh obogaćen je inovativnim i jedinstvenim dodacima – krilca  reinterpretirana na moderan način dolaze u dvije nijanse, kontrastnoj mat i sjajnoj. Vrh leća je obogaćen neuobičajenim zrcalnim dijelom koji stvara novi moderan dvotonski efekt, jedan od najistaknutijih obilježja ovog modela. Dvostruka krilca su izrađena od metala, kao i umetak koji ih povezuje s prednjim dijelom, uz futurističku interpretaciju poznatog Police logotipa.

Police Neymar Special Style Ad_2Poseban Police Neymar Jr model dostupan je u nekoliko kombinacija boja, a prodavat će se uz posebnu futrolu s potpisom Neymara Jr-a i ikonskim NJR logom. Naočale su od početka svibnja dostupne u službenim Police trgovinama te optikama i robnim kućama diljem svijeta.

Cijena posebnog Police Neymar Jr modela iznosi 1120,00 kuna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Za lijepih sunčanih jesenskih dana upijajte sunce sa stilom uz kvalitetne sunčane naočale talijanskog modnog diva DeRigo.

Fashion report

Zepter hyperlight naočale su lijepog, modernog i elegantnog dizajna, ali su i naočale koje poboljšavaju koncentraciju, pažnju, pamćenje, san, produktivnost i oštrinu vida, a...

Moj dom

Naš najveći problem je, barem što se tiče knjiga, taj da nismo dobro organizirani i najčešće ne možemo naći baš onu koja nam treba...

Dobar posao

Visoko kvalitetna tehnologija, inovativan dizajn i jednostavna upotreba čine Bioptron svjetlosnu terapiju vrlo učinkovitom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.