Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Narančasta – ‘it’ boja sezone

Unesite boju vedrine u svoje ormare, dom i kozmetičke torbice.

Predstavljamo vam boju koja ne samo da je ovu sezonu preplavila gotovo sva važnija modna zbivanja, već je i uspjela pronaći put do svih modnih dodataka, detalja, make up-a i drugih dekoracija koje oduševljavaju nas žene. Narančasta boja je apsolutni hit i priznajemo da nam se jako sviđa njezina vladavina proljetno-ljetnim trendovima i da nemamo ništa protiv da ta vedra i optimistična boja osvoji aktualnu sezonu. 

Za ovu boju bi u skoro svakoj njenoj nijansi mogli reći da pršti optimizmom i da potpomaže dizanju raspoloženja. Toplo savjetujemo da je upotpunite u svoje modne kombinacije pa makar i tek nekim detaljem. 

Možda vam se ova boja čini pre intenzivna, međutim idealna je za osvježavanje modnog stila i kombiniranje s hladnijim tonovima

Ni vaša kozmetička torbica neće ostati pošteđena ove sočne boje. Nosi se na usnama, kapcima, i noktima. Sve je dopušteno, svaka kombinacija koja vam odgovara 'igra'. 

Trendi boje ne zaobilaze ni pokućstvo i potrepštine za uređenje interijera. Osim što su artikli u toj boji uistinu upečatljivi, zgodan su način osvježavanja prostorije i dodavanja daška vedrine prostoru u kojem živimo. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Ceropegia woodii je zimzelena biljka puzajućeg rasta iz porodice Apocynaceae.

Zanimljivosti

Poslovni bonton, odnosno bonton u poslovnim odnosima, može se definirati kao skup opće prihvaćenih pravila ponašanja koja se temelje na društvenim normama i važan...

Dizajn

Sve je u 'Ćakuli' novo – interijer, eksterijer, logo. I baš sve je inspirirano razgovorom, ugodnim ćaskanjem odnosno ćakulom, kako bi to rekli Istrijani...

Moj dom

Ako još niste sigurni kako možete oplemeniti kutak u kome stanujete, predlažemo nekoliko aktualnih trendova i dizajnerskih rješenja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.