Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Naša tri srca za vašu trostruku sreću!

Iako demografska slika Hrvatske nije blistava, u posljednjih je nekoliko desetljeća broj višeplodnih trudnoća u porastu.

Iako demografska slika Hrvatske nije blistava, u posljednjih je nekoliko desetljeća broj višeplodnih trudnoća u porastu. Od ukupno 36.101 poroda u 2017. godini bilo je 611 blizanačkih poroda, a 9 poroda je bilo s troje djece.

Sretna priča ispričana kroz projekt Radenske: Naša tri srca za vaša tri srca, započela je 2018. godine, kada su čak sedam puta slavili rođenje trojki i isto toliko puta poklanjali prekrasna kolica, nastavila se i ove, a uskoro kreće i u novu 2020. godinu.

Zamislite da nakon vijesti da ćete postati roditelji, ultrazvuk signalizira da čekate trojke. Medicinsko čudo, senzacija, trostruki troškovi? Vjerojatno bi vam mnogo toga prošlo kroz misli. Sigurno je i obitelji Jurić,  koja je ove godine primila takvu vijest znala da će uskoro sve što rade, misle i planiraju biti trostruko intenzivnije, sretnije i veselije. Ova obitelj kaže da se sve množi s tri, pa i sreća! „Nismo vjerovali! Trudnoća nije bila planirana i bili smo uzbuđeni jer su nam prvo rekli kako čekamo blizance. Tek u 12. tjednu rekli su nam da su trojčeki“, objašnjava obitelj Jurić. „Sve se utrostručilo, osim slobodnog vremena!“, progovara mladi par koji osim tri sina ima i mlađu kći, Miu.

Jednako kao što su pomogli i obitelji Jurić, tvrtka Radenska, idejni začetnik i organizator nacionalnog projekta „Naša tri srca za vaša tri srca!“ će i ostalim roditeljima trojki i u 2020. godini ekonomski olakšati trostruki početak posebnim i prijeko potrebnim darom – dječjim kolicima marke Peg Perego Triplette Elite, uz komplet autosjedalica Primo Viaggio SL Luxe. Projekt od samog početka podržao je i Babycenter Hrvatska prigodnim darovima za obitelji trojčeka. Više o projektu potražite  na: www.trojceki.hr.

Više

Savjeti stručnjaka

Stres je sigurno bio jedan od okidača za nepovoljni ishod trudnoća u pandemiji koronavirusa.

Savjeti stručnjaka

Ne možemo očekivati da će majčino mentalno zdravlje biti dobro ako joj osnovne ljudske potrebe nisu ispunjene.

Duh i tijelo

Kad nakon godine dana ne uspijevaš zatrudnjeti, a imaš preko 35, nema previše opcija osim da kreneš doktorima.

Trudnoća

Najbolja od svega, brza dostava iznenadit će novu mamu i dostaviti poklon na kućnu adresu...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.