Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Nevidljiva zaštita za žene i muškarce

Nivea Invisible for Black and White deodoranti ne ostavljaju mrlje na odjeći.

Nivea  predstavlja Invisible for Black and White – prvi dezodorans za žene i muškarce sa 48-satnom zaštitom koja ne ostavlja bijele tragove na tamnoj i žute mrlje na svijetloj odjeći, koristeći inovativnu tehnologiju koja sprječava prodiranje aluminijskih soli u tekstilna vlakna – kako bi crno ostalo crno, a bijelo što dulje ostalo bijelo.Nivea for Invisible Black and White dezodoransi ne sadrže alkohol i umjetna bojila te dolaze u spreju, roll-onu i stiku. Dosadni bijeli tragovi i žute mrlje na odjeći nastaju zbog aluminijskih soli sadržanih u antiperspirantima. Problem bijelih tragova, koji se nakon nanošenja dezodoransa pojavljuju na tamnijem tekstilu, Nivea uspješno rješava zahvaljujući formuli koja otapa aluminijske soli u vodenoj emulziji, a zaštitni sloj sprječava prodiranje soli u tekstilna vlakna.


Žute mrlje, koje se često pojavljuju na svijetloj odjeći nakon nekoliko pranja do sada nije bilo moguće spriječiti. Ne mogu se ukloniti običnim deterdžentom za rublje i s vremenom postaju sve vidljivije, čineći odjeću nenosivom. Tvrtka Beiersdorf je u suradnji sa stručnjacima za tekstil Hohenstein Instituta otkrila uzrok blijeđenja odjeće i nastajanja žutih mrlja: aktivni sastojci antiperspiranta te sebum i znoj koji se apsorbiraju u tekstilu miješaju se s vodom i deterdžentom te stvaraju žute mrlje koje ostaju "zarobljene" u vlaknima.Nivea Invisible for Black & White dezodoransi pomoću nove tehnologije učinkovito sprječavaju prodiranje aluminijskih soli u tekstilna vlakna, što znatno umanjuje pojavu žutih mrlja te nudi učinkovitu zaštitu za mrlje koje se pojavljuju na crnoj odjeći. Linija sadrži 8 dezodoransa za 48-satnu anti-perspirantnu zaštitu bez mrlja na odjeći.

Nivea Invisible Clear dezodorans za žene
  • Osvježavajući miris cvjetnih, zelenih nijansi
  • Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu
  • Cijena: 23 kune
Nivea Deo Invisible Pure dezodorans za žene
  • Istinska ženstvenost s prirodnim svježim, ali blagim mirisom
  • Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu
  • Cijena: 23 kune
Nive fore men Invisible Power dezodorans
  • Muževan miris s notama citrusa.
  • Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu.
  • Cijena: 23 kune

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

NIVEA je tu da vam i ove godine olakša božićnu kupovinu.

Beauty report

NIVEA micelarne vode uvijek nude praktično rješenje koje ne samo da štedi prostor i vrijeme u vašoj rutini čišćenja, već su dokazano nježne prema...

Beauty report

NIVEA Soft zna da je manje više, prikladna je za tijelo, lice i ruke, žene ju otvoreno obožavaju, a muškarci priznaju da ju vole.

Trendovi

NIVEA je svjesna ekoloških izazova i postavila si je ambiciozne ciljeve koji uključuju značajno smanjenje CO2 emisija na proizvodnim mjestima, kao i neutralizaciju preostale...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.