Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Nezaboravni zimski praznici

Želite li svom djetetu osigurati nezaboravne zimske praznike i maknuti ga od mobitela, televizije, računala…?

Želite li svom djetetu osigurati nezaboravne zimske praznike i maknuti ga od mobitela, televizije, računala…?  Veseli dječji zimski kamp pravo je mjesto za sklapanje novih prijateljstava, igru, zabavu, sport i edukaciju. Garantiramo najbolji provod na četiri različite lokacije u Hrvatskoj, s našim voditeljicama koje imaju višegodišnje iskustvo u radu s djecom.

Naša četverodnevna avantura uključuje ulazak u svijet bajki i posjet dvorcu Ozalj, kupanje u toplicama, posjet Kulturnom Centru Mate Lovraka gdje će vidjeti popularni „vlak u snijegu“ i mlin iz „Družbe Pere Kvržice“, te posjet Eko školi u Brestovcu gdje će mališani postati TV i radijski voditelji na jedan dan, naučiti snimati kamerom i snimati ton u radijskom studiju te se zabaviti na pravom dječjem team buildingu.

Vjerujemo da će vaši najmlađi stvoriti prekrasne uspomene kojih će se s radošću sjećati cijeli život.

Cjelokupan program nalazi se ovdje:
https://nofiltercroatia.com/hr/current-offer/veseli-zimski-kamp-7-10-1-2020/

Više

Putovanja

Zima u Alpama je čarobna, a naša je preporuka koruški Nassfeld...

Putovanja

Ne trebaju vam višednevne pripreme, ogromni koferi ni veliki budžeti. Spakirajte najosnovnije, sjednite u automobil i pravac Slavonija i Podravina.

Putovanja

Boravak djece gratis, kupanje do mile volje, opuštanje u saunama, animacijski programi, izleti, puni pansion, masaže i tretmani… Tako izgleda obiteljski odmor u Termama...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.