Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Nije u formi?

"Spolna moć kakvu trebam" – slogan je novog lijeka za liječenje erektilne disfunkcije.

Farmaceutska kompanija Krka-Farma Zagreb proširila je svoj portfelj visokokvalitetnih i visokoučinkovitih lijekova lijekom za liječenje erektilne disfunkcije koji se izdaje na liječnički recept.

Pod pojmom erektilne disfunkcije muškaraca podrazumijeva se trajna nesposobnost postizanja i održavanja erekcije dovoljne za uspješan spolni odnos. Uzroci erektilne disfunkcije najčešće su organskog porijekla, kao posljedica kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, uzimanja određenih lijekova, kirurškog zahvata ili ozljeda u donjem dijelu zdjelice, neuroloških bolesti i endokrinopatija. Ta disfunkcija nije bolest opasna za život, ali znatno utječe na kvalitetu života muškaraca. Ne može se izliječiti, ali njezino liječenje poboljšava erektilnu funkciju i usporava napredovanje disfunkcije te povećava bolesnikovo samopouzdanje i samopoštovanje, popravlja narušene odnose s partnerom i unapređuje sveukupnu kvalitetu života muškaraca, njihovih partnera i obitelji.

Pojava prvog lijeka za erektilnu disfunkciju u obliku tableta donijela je veliku promjenu i pacijentima i liječnicima. Liječenje te disfunkcije postalo je znatno jednostavnije i više nije bilo bolno. Sildenafil je do danas ostao najpropisivaniji lijek za ovaj problem. Procjenjuje se da je udio oboljelih od ove disfunkcije širom svijeta 52% među muškarcima u dobi od 40 do 70 godina. S obzirom na to da je kvaliteta života muškaraca s erektilnom disfunkcijom uvelike narušena, u Krki su odlučili napraviti visokokvalitetan sildenafil, koji se proizvodi vlastitim postupkom inovativne sinteze.

Zašto odabrati Krkin sildenafil?

Riječ je o visokokvalitetnom i visokoučinkovitom lijeku dostupnom po najpovoljnijoj cijeni. Tablete Krkina sildenafila bijele su boje, čime se korisnicima jamči terapijska diskrecija. Specijalno perforirano blister-pakiranje Krkina sildenafila omogućava jednostavno odvajanje tableta, što korisnicima omogućava primjenu bilo gdje. Krkin sildenafil poboljšava kvalitetu života muškaraca i njihovih partnera.

Sildenafil je najispitaniji lijek za liječenje erektilne disfunkcije te je njegova podnošljivost dokazana brojnim kliničkim ispitivanjima. Do danas je više od 35 milijuna muškaraca liječeno sildenafilom. Sildenafil je učinkovit bez obzira na dob pacijenta, početnu težinu ili uzrok erektilne disfunkcije. Pri tome ne treba zaboraviti da je seksualni podražaj prijeko potreban za uspješno djelovanje lijeka.Ta disfunkcija ima ujedno i negativan utjecaj na njegove odnose s partnerom i obitelji. Problemi s partnerom važan su psihološki uzrok erektilne disunkcije. Specijalisti ističu da partneri vrlo često ne razgovaraju o tim problemima. Prvi put zatraže pomoć tek kada im situacija postane vrlo teška. Budući da je seksualni život zajednički interes oba partnera, rješavanje s njim povezanih problema i poboljšanje međusobnog odnosa također je njihov zajednički interes. Specijalisti zbog toga preporučuju terapijski pristup obama partnerima, tzv. psihoseksualno liječenje. Međusobni odnosi partnera presudni su za poboljšanje ili pak za uklanjanje erektilne disfunkcije.

Kada muškarac ili njegov partner uoče problem, trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom, koji će dijagnosticirati disfunkciju i započeti liječenje. Liječnik će također isključiti postojanje drugih bolesti koje bi mogle biti povezane s erektilnom disfunkcijom. Erektilna disfunkcija može biti upozoravajući znak šećerne bolesti i kardiovaskularnih bolesti koje, ako se ne liječe na odgovarajući način, mogu dovesti do srčanog infarkta ili moždanog udara. Zbog toga je važno da liječnik posvetiti posebnu pozornost ovoj bolesti i na vrijeme počne liječenje.

Krkin sildenafil predstavit će se sloganom Spolna moć kakvu trebam, jer želimo da muškarci uspješno poboljšaju svoju erektilne funkciju bez obzira na uzrok disfunkcije, te tako vrate samopouzdanje, samopoštovanje i poboljšaju kvalitetu svog života. Više informacija pronađite na web stranici www.ZaNas2.com.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Vodice su danas turističko ime koje ugodno odzvanja u pamćenju milijuna turista.

Odnosi

Seks podiže samopouzdanje i vraća vitalnost

Duh i tijelo

Opet ste out zbog onih dana u mjesecu? Tražite brzo rješenje?

Savjeti stručnjaka

Pripravcima za kućno liječenje možemo ublažiti znakove bolesti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.