Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Njega netolerantne kože sklone alergijama

Toleriane Ultra krema iz La Roche Posay laboratorija.

Svjetska zdravstvena organizacija rangirala je alergije na četvrto mjesto najraširenijih bolesti u svijetu. Jedna od dvije osobe kaže da je sklona alergijama i/ili netoleranciji. Bez obzira na to jesu li biološka realnost, problemi s kožom ovog tipa danas postaju dominantna briga.

Alergija je odgovor imunološkog sustava na alergen, te se sastoji od dvije faze – faza senzibilizacije na alergen i faza zakašnjele reakcije na ponovljeno izlaganje alergenu.

Dermatolozi i stručnjaci za alergije znaju da se ona može dijagnosticirati jedino nanošenjem vrlo malih količina poznatih alergena na kožu, kako bi se utvrdio točan uzrok alergije. Ove testove provode liječnici. Izbjegavanje svakog doticaja s utvrđenim alergenima jedini je način da se izbjegnu alergije.Netolerancija kože
trenutan je i jednokratan odgovor kože na alergen ili iritant. Za razliku od kože sklone alergijama, kod netolerancije kože nije riječ o odgovoru imunološkog sustava te ovdje nema faze senzibilizacije kao što je to slučaj kod alergija.

Obrana je kod netolerantne kože fizički krhkija te izloženija vanjskim štetnim utjecajima i rizicima od alergija. Karakterizira ju važnost subjektivnih simptoma (pacijentovo žaljenje na osjećaj bockanja i peckanja te utjecaj koji to ima na njegov/njezin svakodnevni život), s obzirom na to da su tijekom pregleda objektivni simptomi manje očiti, ili čak minimalni, u usporedbi s opisom koji daje pacijent: blagi eritem, izraženije suha koža, ponekad lagano ljuštenje.

Svakodnevna njega za osjetljivu i netolerantnu kožu sklonu alergijama


Toleraine Ultra iz La Roche Posay-a prva je njega s Neurosensinom koja trajno oslobađa od svakodnevnog osjećaja neugode na koži sklonoj alergijama ili netolerantnoj koži. Smanjena je reaktivnost kože te je obnovljen dugotrajan osjećaj ugode na koži.

Trostruka inovacija:

1. Izrazito umirujući učinak s dugotrajnim učinkom olakšanja.
2. Visoka tolerancija testirana na koži sklonoj alergijama te suhoj i nadraženoj i koži sklonoj svrbežu.
3. Čista formula s minimalnim brojem sastojaka, pročišćena od svih sastojaka.Toleraine Ultra  formula predstavlja pravi podvig u formulaciji: krajnje minimalistička, beskompromisna i vrlo sigurna. Krema je izrazito ugodne, bogate i kremaste teksture, lako se nanosi i brzo upija u kožu, bez potrebe za utrljavanjem koje može pogoršati ekstremnu osjetljivost izrazito netolerantne i kože sklone alergijama. Trenutno hidratizira i umiruje kožu. Cijena je 142 kune.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

 Alergije i astma su među najraširenijim kroničnim bolestima u Europi, posebice kod djece. Dok ove bolesti pogađaju milijune odraslih u EU 27, podatak...

Beauty report

Hyalu B5 Serum sadrži ključne sastojke koji djeluju na obnovu kože i štite od stresa urbanog života.

Beauty report

Effaclar serum posebno je prilagođen serum za kožu sklonu aknama.

Savjeti i preporuke

La Roche-Posay predstavlja novi Lipikar Baume Light AP+M balzam za njegu tijela

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.