Njega za svaki tip kože

Dok ležite na plaži, uživate u zasluženom odmoru i zaboravljate na brige, nikako ne smijete zanemariti i pravilnu njegu kože. Kako biste izbjegli dugoročne posljedice poput isušene i grube kože, dovoljno je odvojiti samo nekoliko minuta dnevno.

Matis Paris je francuska kozmetička marka sa 75 godina iskustva u njezi kože i tradicije s inovacijama te jednim od najmodernijih istraživačkih centara.

Ovaj brend je kroz godine postao sinonim za francusku kvalitetu i inovativne kozmetičke proizvode visoke kvalitete. Prestižna kozmetička tvrtka ističe se u profesionalnim kozmetičkim tretmanima posvećujući svoju stručnost profesionalnoj njezi kroz najkvalitetnije kozmetičke salone.

Matis Paris Professional Skin Care je danas poznat u više od 60 zemalja, prvenstveno zbog inovativnih proizvoda odličnih rezultata za njegu svih tipova kože.

Među 14 specijaliziranih linija proizvoda dolaskom toplijih dana ističe se linija za zaštitu od sunca i linija za njegu tijela.

REPONSE SOLEIL – njega za zaštitu od sunca

Ova prestižna linija za žene i muškarce, svakog fenotipa, daje dvostruku zaštitu: anti – UVA i UVB filteri blokiraju sunčeve zrake, dok nova generacija filtera ANTULEUKINE 6 djeluje dubinski štiteći DNK od slobodnih radikala i učinkovito se bori protiv foto – starenja. Proizvodi svilenkaste teksture i delikatnog mirisa aktivno štite kožu i pojačavaju preplanulost.

H2O

REPONSE CORPS – njega tijela

Radi se o liniji za njegu tijela posebno dizajniranoj s tri cilja: ljepota, tonus i mršavljenje. Ovisno o potrebama, koža se pročišćava, omekšava, savršeno hidratizira ili stimulira. Tijelo postaje čvršće i boljeg tonusa, dok proizvodi lagane teksture i mirisa pružaju opuštajuć užitak ili energiziraju – ovisno o tretmanu.

Reponse Corps
Iskoristite jedinstveni popust od 20 posto na Matis liniju za sunčanje do kraja lipnja u Bahlen Beauty studijima u Zagrebu, Gundulićeva 1 te Ivanić Gradu Maznica bb.