Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

City Life

Noć knjige i u centru V.B.Z. “Fadil Hadžić”

Održava se program “50 godina kratke priče Večernjeg lista”

U sklopu manifestacije “Noć knjige” kojom se obilježava Svjetski dan knjige, u srijedu 23. travnja, 2014. u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. “Fadil Hadžić” održat će se program “50 godina kratke priče Večernjeg lista”.

Program počinje u 20 sati, a predstavit će ga Večernjakova urednica i voditeljica projekta Bojana Radović, te Tomislav Sabljak, selektor natječaja još od 1964. godine. Svoje će priče čitati autori koji su tijekom proteklih godina osvajali nagradu, te sudionici ovogodišnjeg natječaja, pobjednik kojeg će biti objavljen u svibnju.

Tako će se među sudionicima naći redateljica Irena Škorić koja je nagradu osvojila prije tri godine, Stjepan Čujić, pobjednik od prije dvije godine, Korana Serdarević, prošlogodišnja pobjednica; višestruki pobjednik i ovogodišnji sudionik Zvonimir Majdak, dvostruki pobjednik, slikar Dimitrije Popović, čija se priča našla i u ovogodišnjem natječaju, te Enes Kišević, Branka Primorac i Božica Brkan, ovogodišnji sudionici.

vbz noc knjige

Pozivamo sve zaljubljenike u knjige te, naravno, u kratku priču da nam se pridruže u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. “Fadil Hadžić” na adresi Ilica 13.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Amazonov izbor za najbolji ljubavni roman 2021. te jedna od najboljih knjiga u kategoriji romansi prema odabiru članova Goodreadsa, roman Ljubavna hipoteza ovih je...

She Book Club

Ovaj nastavak uspješnice Žena koja je slikala kanom vješto je i bogato izvezena narativna tapiserija u kojoj se isprepliću priče iz Lakshmina i Malikova...

She Book Club

Fascinantna, sjajno napisana i iznimno maštovita književna rekonstrukcija čuvenog nestanka kraljice krimića, roman koji je osvojio čitatelje diljem svijeta.

She Book Club

Proglašena jednom od najboljih knjiga godine prema izboru Guardiana, autobiografija Zelena svjetla promijenila je živote i inspirirala milijune čitatelja nepokolebljivom iskrenošću, nekonvencionalnom mudrošću i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.