Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Nokti s modnih pista

Jesenski tjedni mode donjeli su nove trendove – špičasti i prozirni nokti.

Svjetski tjednovi mode događaji su na kojima se nagovješataju ne samo modni trendovi za sljedeću sezonu, već i trendovi u ljepoti. Tako nam je i ove jeseni istinu predloženo i više nego dovoljno različitih načina kako možemo uljepšati svoje nokte. Njegovani i zdravi nokti su najljepši, ali zašto ne bismo malo dali mašti na volju i učinili ih k tome još i posebnima? Sa sljedećim prijedlozima koje vam imamo za ponuditi, osim što ćete biti u trendu, ujedno ćete i privlačiti poglede.

Za sljedeću sezonu nam predlažu nokte oblikovane u špic i korištenje lakova s mnoštvo šljokica i sedefa.Novi trend su i prozirni nokti koji samo na dijelu imaju uzorke poput čipke ili su cijeli obojeni jednim slojem laka tako da budu poluprozirni.Što se samih boja tiče, ide se iz krajnosti u krajnost, tako su istovremeno trendi svijetle nijanse koje su skoro neupečatljive na noktima i tamni zagasiti tonovi koji su neizbježno uočljivi.Iz sezone u sezonu crvena je najsigurniji izbor na ženskim noktima, no ove godine narančasta je zavladala na pistama iako ni akromatski tonovi ni malo ne zaostaju za njom.Stoga u novu modnu sezonu ulazimo s pregršt novih načina na koje možemo obojati i razigrati nokte. Maštu na volju sa par bočica laka u rukama i igri nema kraja.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Beauty report

Upoznajte moć proizvoda Oil n More koji pruža savršenu njegu ruku.

Trendovi

Omiljena boja laka za nokte govori o vašoj osobnosti, vjerovali ili ne. Ovo je priča koju pričaju vaši nokti.

Savjeti i preporuke

Bez zdravih noktiju nema ni lijepih noktiju. Uzalud vam trud lakiranja ako se nokti listaju, pucaju i nepravilnog su oblika.

Horoskop

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens).

Advertisement