Nova generacija Kerastase ulja za kosu

Nakon dosad neviđenog uspjeha Kérastase-ovog najprodavanijeg proizvoda u povijesti, Elixir Ultime ulja, brand ponosno objavljuje tri nova mirisna uljepšavajuća ulja Grand Crus. Pomiješan s najdragocjenijim ekstraktima diljem svijeta, Elixir Ultime sada pruža rezultate ovisno o potrebama kose pružajući joj krajnji luksuz.

Kvartet mirisnih ulja

Dragocjena ulja već su stoljećima must have sastojak u tretmanima ljepote diljem svijeta. Kao inovator u njezi kose, Kérastase je prvi razvio uljnu tehnologiju u ranim 1980-ima kroz lansiranje linije Oléo Relax, specijalno dizajnirane za smirivanje, hranjenje i kontrolu suhe, neukrotive kose. Danas postoji ogroman porast tržišta ulja, i Kérastase je iskoristio svoju ekspertizu da stvori četiri posebna, mirisna ulja koja ženama pružaju potpuno novi pristup u njihovoj rutini ljepote.

Upoznajte Elixir Ultime Grand Crus

Formulirana s najdragocjenijim ekstraktima, ova mirisna ulja pružaju sve blagodati univerzalnog ulja za kosu kombinirajući tehnologiju Oléo Complexe iz originalnog Elixir Ultime-a i prilagođava je specifičnim tipovima kose. Pružajući jedinstvenu mješavinu za razne potrebe, kosa uživa u svim blagodatima ulja uz individualan pristup.

Rose Millenaire

Miris je nježan cvjetni, s dodirom svježine, za tanku i osjetljivu kosu.

Izvanredna ruža poznata po svojim obnavljajućim i regenerativnim svojstvima, bogata vitaminom E, štiti tanku kosu od UV radikala koji čine kosu lomljivom, lagana tekstura te cvjetno-voćni miris. Tanka kosa nježno je nahranjena bez otežavanja, sjajna i mekana. Cijena je 255 kn.

Moringa Immortel

Miris je drveni, orijentalni s notama limuna, za oštećenu kosu. Obogaćeno hranjivim elementima slavnog drva Moringa. Poznato po svojoj otpornosti i sposobnošću koncentracije najboljih hranjivih elemenata u najtežim klimatskim uvjetima.

Bogat vitaminom A i C, sadrži visoku koncentraciju kalcija, željeza i magnezija, ima cvjetni, topli miris. Oštećena kosa trenutno je prekrasno obnovljena, zaglađena i mekana na dodir. Cijena je 255 kn.

The Imperial

Miris je nježan cvjetni, s osnažujućim voćnim notama, za obojenu kosu. Bijeli čaj pomaže održati kosu sjajnom i blistavom, lagan, cvjetni i svježi miris. Ovo je najrjeđi čaj u prirodi s najvećom razinom antioksidanata. Slobodni radikali štete kosi i mogu ubrzati njeno starenje, antioksidanti ih zahvate i neutraliziraju ostavljajući ih u boljem stanju.

Obojena kosa je nahranjena i zaštićena, sjajna i blistava. Cijena je 255 kn.

Ova 3 mirisna ulja pridružuju se originalnom Elixir Ultime uljem i formiraju Grand Crus ulja. Sva su multifunkcionalna i prilagođavaju se kosi.

  • Koristite prije pranja kao pripremu za kupku. Pomažu u odstranjivanju nečistoća uz intenzivno hranjenje.
  • Koristite kao intenzivnu njegu bez ispiranja kada je kosi potrebno dodatno hranjenje. Nanesite ravnomjerno kroz dužine i vrhove.
  • Kada nanesete na dužine i vrhove prije feniranja, Elixir Ultime hrani kosu s obnavljajućim efektom. Ulja zadržava aktivne sastojke unutar vlakna kose za trenutnu preobrazbu.
  • Koristite kao završni styling za usavršavanje izgleda i kontrolu od naelektriziranosti i kovrčanja od vlage.
  • Savršen proizvod za zahtjevnu kosu kojoj svaki dan treba dodatna kontrola i nahranjenost.

Kérastase Elixir Ultime Grand Crus ulja dostupna su u ovlaštenim Kérastase salonima od siječnja 2013.

OSVOJI KERASTASE ULJE ZA KOSU

Kerastase vam poklanja 3 mirisna ulja za kosu Elixir Ultime Grand Crus.

Želite li osvojiti ovaj proizvod, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom KERASTASE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu. Ne zaboravite navesti koje ulje biste željeli osvojiti.

Koja su 3 nova mirisna ulja u liniji Grand Crus?

Vaše prijave primamo do 3. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.
Dobitnice su Vedrana Berečki, Martina Matić i Slavica Gojak. Čestitamo!