Nova Zvijezda delikatesa – Majoneza sa zelenim paprom

Majoneza sa zelenim paprom

Zvijezda je svoju bogatu paletu majoneza, u rasponu od klasične i univerzalne Delikates majoneze do niza premium majoneza s okusima, nedavno obogatila novim proizvodom – aromatičnom i pikantnom majonezom sa zelenim paprom. Novu majonezu iz Zvijezdine premium ponude čini mješavina delikates majoneze i zelenog papra, koji ovom proizvodu daje specifičan, pikantan i snažan okus, čineći ga izvrsnim dodatkom nizu jela.

Zeleni papar za Zvijezdinu majonezu dobiva se od nezrelih, još potpuno zelenih bobica koje se brzo suše kako bi zadržale svoju boju i karakterističnu aromu. Opće je poznato da je zeleni papar idealan za umake i marinade, a zajedno sa Zvijezdinom majonezom pruža i brojne nove mogućnosti za kulinarske kombinacije i gastronomske užitke, bilo da je riječ o mesnim, ribljim ili povrtnim jelima.

Budući da su naši roštilji najaktivniji upravo tijekom ljetnih mjeseci, pravo je vrijeme da isprobate kombinaciju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim – biftek ili tuna steak na žaru preliven umakom od zelenog papra, za koji izvrsna osnova može biti upravo Zvijezdina majoneza sa zelenim paprom.

Majoneza sa zelenim paprom

Itekako je bitno spomenuti kako zeleni papar pozitivno utječe na probavu jer pomaže kod ublažavanja grčeva, smanjuje nadutost te općenito blagotvorno djeluje na metabolizam.

Ova aromatična i vrlo ukusna kombinacija majoneze i začina dodatno obogaćuje ponudu Zvijezdinih majoneza koje se savršeno nadopunjuju s jelima od mesa, ribe, plodova mora, ali i vegetarijanskim specijalitetima, dajući im dodatnu sočnost i obogaćujući njihov okus. Meso ili riba s roštilja začinjeni majonezom, ili svježa salata prelivena majonezom sa zelenim paprom, samo su neke od novih kombinacija koje nadolazeće ljeto mogu učiniti još ljepšim i ukusnijim.