Novo iz Dr. Oetkera

Tvrtka Dr. Oetker hrvatskom tržištu predstavlja pudinge Gala, nove pudinge vrhunskog okusa i kvalitete. Dr. Oetker Gala pudinzi proizvedeni su po originalnoj njemačkoj recepturi, a nude se u tri odabrana okusa – čokolade, bourbona vanilije i karamele. Iznimna kvaliteta sastojaka osigurava okuse koji će zadovoljiti nepca i najistančanijih sladokusaca.

Dr. Oetker puding Gala s okusom čokolade sadrži fine komadiće najukusnije čokolade te još više kakaa visoke kvalitete, koji dodatno upotpunjuje profinjen okus ovog pudinga. Ovaj puding dostupan je u Njemačkoj još od davne 1920. godine, a činjenica da se proizvodi i danas, dovoljno govori u prilog njegovoj iznimnoj kvaliteti.

Dr. Oetker puding Gala bourbon vanilija, kao što mu i sam naziv govori, sastoji se od prirodne arome i komadića prave bourbon vanilije. Ohlađen na pravu temperaturu predstavlja idealnu poslasticu u bilo koje doba godine, osobito u toplijim mjesecima. Poput Gala pudinga od čokolade, može biti visokovrijedan dodatak kolačima i slasticama.

Dr. Oetker puding Gala od karamele donosi okus najfinijih mekih tofee karamela te predstavlja potpuno nov okus u ponudi pudinga Dr. Oetkera na hrvatskom tržištu.ž

Pripremate li desert za svoje goste i želite uživati u profinjenim delicijama najbolje kvalitete, posegnite za Dr. Oetker Gala pudinzima koji će vas sigurno oduševiti. Dr. Oetker Gala pudinzi, kao i ostali Dr. Oetker pudinzi, vrlo su jednostavni za pripremu.

  
Potrebno vam je 500 ml mlijeka, 2-3 žlice šećera i Gala puding prema želji. Ukoliko želite još kremastiju poslasticu, pripremite Gala puding s 300 ml mlijeka i 200 ml slatkog vrhnja.

Nijedan od triju proizvoda u sebi ne sadrži gluten.