Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Novoizabrana Miss svijeta pozirala u toplesu

Zbog svoje ‘nemoralne’ prošlosti Megan Young dočekana na nož

Odmah nakon što je Filipinka Megan Young odnijela titulu najljepše na svijetu, počeli su problemi. Finale izbora za Miss svijeta ove se godine održao na Baliju i to pod visokim osiguranjem zbog protesta indonezijskih islamista, koji nisu zadovoljni ni s pobjednicom.

Po prvi put je jedna zemlja jugoistočne Azije domaćin izbora za Miss Svijeta – Indonezija, najveća otočna država na svijetu i najmnogoljudnija zemlja s muslimanskom većinom. Julia Morley, predsjednica organizacijskog odbora ovog najuglednijeg izbora ljepote, odlučila je uvažiti javno mnijenje stanovnika zemlje-domaćina i ne dopustiti izlazak djevojaka u kupaćim kostimima.

No, novoizabrana Miss svijeta ipak ne zadovoljava kriterije čednosti koji se od nje očekuju. Prošle je godine pozirala u toplesu za časopis ‘Rouge’, pa je stoga prozivaju za promoviranje golotinje i traže da se odrekne krune zbog ‘moralno diskutabilne’ prošlosti.

megan-young miss‘Ona bi trebala biti uzor mladim djevojkama diljem svijeta, trebala bi ih voditi svojim primjerom, a ne promicati golotinju’, kritiziraju 23- godišnju Megan.

Lijepa Filipinka zapravo je rođena u SAD-u, no od tamo se odselila s deset godina te odrasla na Filipinima. Megan se bavi manekenstvom, ali je ostvarila već i zavidnu glumačku karijeru.

Čelnik direkcije za Miss svijeta, Cory Quirino priznao je kako su znali sve o njezinoj prošlosti te su zadovoljni izborom unatoč mnogim prigovorima koje su primili na njezin račun.

miss svijetaNa natjecanju su sudjelovale djevojke iz 129 zemalja, a među deset djevojaka koje su ušle u završnicu ovogodišnjeg natjecanja nije se našla hrvatska predstavnica Lana Gržetić.

Young je rođena u SAD-u, no odselila je s deset godina te je već ostvarila zavidnu glumačku karijeru. Prvom pratiljom proglašena je 20- godišnja Francuskinja Marine Lorphelin, a drugom 23- godišnja Miss Gane Naa Okailey Shooter. Uz filipinsku, francusku i gansku ljepoticu među prvih deset bile su još i predstavnice Brazila, Australije, Nepala, Velike Britanije, Indonezije, Španjolske i Jamajke.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Miss Hrvatske za Miss Svijeta vraća se na velika vrata.

S modne piste

Aktualna Miss Hrvatske nosit će glamuroznu haljinu istarske dizajnerice Ingrid Rojc, inspiriranu istarskim krajolikom.

Video box 2

Miss Hrvatske Angelica Zacchinga 26. 11. 2016. putuje na izboru za Miss Svijeta koji će se u 18. prosinca održati u Washingtonu.

Drama Queen

Koje su zapravo ovlasti predsjednika/predsjednice? Znamo li uopće čemu nam oni služe?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.