Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Oakley Frogskins službene naočale La Femme festivala

Odlični partneri u inovativnosti i aktivnom životnom stilu

Inovativnost, aktivan životni stil te ljepota i umjetnost samo su neki od elemenata koji karakteriziraju La Femme, novi festival usmjeren isključivo na žene. Upravo te karakteristike krase i veliki svjetski brand Oakley Forgskins koji je odlučio podržati projekt kao službeni patner festivala. Koncept aktivnog življenja, uz brojne sportske i fitness radionice s poznatim imenima hrvatskog fintessa Marijom Andrijašević i Marijem Valentićem, savršeno se uklopio u filozofiju poznatog branda sportskih naočala koji je pronašao put i na hrvatsko tržište.

‘Iznimno mi je drago što je takav veliki brand prepoznao vrijednost naših ideja i našeg eventa. La Femme je nastao upravo kao odgovor na današnji užurbani i pomalo nezdravi način života, a jedan od glavnih ciljeva nam je osvijestiti žene koliko je nužan sport (u najširem smislu riječi) za kvalitetan i zdrav život. Naravno da se upravo zbog toga brand kao što je Oakley nametnuo kao odličan partner koji cijeloj našoj pozitivnoj priči svakako daje dodatnu težinu.’, izjavio je direktor festivala Vladimir Semenčić.

Osnovan 1975. sa sjedištem u Južnoj Kaliforniji Oakley je jedan od vodećih sportskih brandova u svijetu. Nekoliko desetljeća inovacija uvelo je brojne nove tehnologije i kombinacije znanosti i umjetnosti što je i rezultiralo činjenicom da je Oakley danas jedan od najprepoznatljivijih brandova među sportašima diljem svijeta.

LA_FEMME_MARIO_01La Femme festival, koji se ove godine održava prvi put, pred žene postavlja jedan jedini zadatak – na nekoliko dana fokusirati se samo i jedino na sebe. Dnevne radionice iz područja plesa, fitnessa, ljepote, osobnog razvoja i zdravlja, cjelodnevni wellness te večernji zabavni program ženama nude nebrojeno mnogo prilika za nova, životna iskustva, opuštanje i pomak od svakodnevice koji je velikom broju njih uistinu prijeko potreban.

MAIL LA-FEMME-BILLBOARD-504x238Prvi La Femme festival održat će se 10. – 13. travnja 2014. godine u Dubrovniku. Više o programu, cijenama i paketima pogledajte na službenoj web stranici www.lafemmefest.com ili na stranicama službene partner agencije Atlas.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Duh i tijelo

Svi znamo što trebamo raditi da bi smršavili, ali kako – to raditi (redovno i dovoljno dugo) nas muči.

Fashion report

Police, Furla, Yalea, Fila i Philippe Plein - njihova pomno promišljena kolekcija izrađena je s ljubavlju i pažnjom kako bi vam ponudila sunčane naočale...

Zanimljivosti

Dobar par sunčanih naočala može napraviti veliku razliku vašeg doživljaja svijeta, a vama može dati neku posve novu, do sada neviđenu dimenziju.

Budi fit

Motivacija je ključna, a mi donosimo savjete kako se motivirati na vježbanje kod kuće.

Advertisement