Objavite rat celulitu

Vjerovatno nema žene na svijetu koja ne zna što je to celulit i koja ne padne u depresiju kada ga se sjeti. Nije nam još puno preostalo da se ozbiljno uhvatimo u koštac s ovim teškim nametnikom, stoga objavite rat celulitu već danas I napadnite ga svim mogućim sredstvima.

Najveći neprijatelj vaše kože i njenog lijepog izgleda je dobro poznati celulit. Upoznati smo da današnja kvaliteta života, sve manje vremena da se bavimo sobom, loša prehrana i manjak sportskih aktivnosti pridonose nastanku i širenju celulita. Promijenom stila života i unosom dovoljne količine vode napravili smo prvi korak u rješavanju ovog problema. No, što je sa kremama i ostalim anticelulitnim preparatima?

Anticelulitne kreme svakako su od velike pomoći u borbi protiv celulita. One same ne mogu postići željeni rezultat ali itekako pomažu ako se pridržavate svih pravila.

                                               

Kako znati koje su kreme zaista učinkovite? Pogledajte na deklaraciji i potražite neke od ovih sastojaka: retinol , L-karnitin, kofein, aloe vera, koenzim Q-10, ginko biloba.

                 

Svaka dobra anticelulitna krema mora sadržavati navedeno kako bi uz redovito nanošenje i masiranje postigli vidljive rezultate.

                            

U svim Kozmo drogerijama u srijedu 11. travnja pronaći ćete veliki izbor anticelulitnih krema te čarapa za masažu i redukciju celulita po izuzetno povoljnim cijenama. Svi su proizvodi na popustu od 30 % stoga, ne čekajte sutra i već danas odlučno recite ne celulitu.