Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Odaberite svoj parfem

Parfemi, parfemi, parfemi… Zar postoji žena koja ih ne voli?

Parfemi, parfemi, parfemi… Zar postoji žena koja ih ne voli? Dobrim odabirom parfema možete ući u svijet uspjeha. Miris parfema može utjecati na vaše raspoloženje, na izgled, podići vam samopouzdanje, ali može vam osigurati i uspjeh. Kako? Pravilnim odabirom. Možda ćete pomisliti da je to glupost. Vjerujte – nije. Kod odabira parfema nemojte se zanositi trenutačnim trendom, već se vodite onim kakav dojam želite ostvariti. Miris parfema jako je važan. Mirisni potpis mnogo govori o vama. Osjet mirisa povezan je sa sjedištem naših osjećaja ljubavi, ugode, topline i agresije. Utječu na funkciju kreativnosti, maštovitosti i pamćenja. Parfem je osobna iskaznica duha, govori o osobi koja ga koristi. Coco Chanel rekla je: “Žena koja ne miriši žena je bez budućnosti.” Vi zasigurno ne želite biti žena bez budućnosti. Pravilnim odabirom mirisa možete si olakšati stres, potištenost, možete izgledati vitkiji, ljupkiji i, najvažnije – možete si osigurati uspjeh na poslovnoj ljestvici. Zlatno pravilo: Nikako nemojte rabiti parfeme neugodna mirisa – nitko vam se neće približiti.

Kako se nanosi parfem?

  • U malim količinama – nemojte biti putujuća parfumerija.
  • Nanosite ga na vrat i iza uha.
  • Parfem ne kombinirajte s dezodoransom.

Čarobni svijet parfema

Parfeme dijelimo na četiri mirisne note  – jake mirise, slatke, cvjetne i osvježavajuće. Na radnome mjestu koristite parfem koji u sebi ima miris s drvenom notom jer daje profinjenost, samopouzdanje i snagu – što šefa neće ostaviti ravnodušnim. Želite li smanjiti napetost i tjeskobu, rabite parfem koji ima u sebi limun i limetu.   [box style=”0″] Darujemo jednu čitateljicu. L’Erbolario – Dance of Flowers (Danza di Fiori) Pravila su jednostavna:
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #dance
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!
Prijave primamo do 23. kolovoza, točno u podne. Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi. Darivanje Biserka Polović [/box]  

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Upravo L'Erbolario, usuđujemo se reći tradicionalno, nudi pravi mali raj za svaku ljubiteljicu ili ljubitelja mirisnih bajki.

Savjeti i preporuke

Zimski mirisi su reducirani, romantični i topli – savršeni za druženje u paru. Šire senzualnost i prirodnost, bez ikakvog spektakla.

Trendovi

L'erbolario Silver parfem je raskošne, ali osvježavajuće arome i za nju, ali i njega.

Budi fit

Istraživači su proučavali 1.000 ispitanika i analizom utvrdili šest najčešćih položaja spavanja: fetus, klada, čežnja, vojnik, slobodni pad te morska zvijezda.

Advertisement