Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Omekšajte kosu kokosovim uljem

Hranjivi preparat za odličnu dubinsku regeneraciju.

Ako ste u potrazi za prirodnim regeneratorom koji će temeljito revitalizirati vašu kosu – predlažemo da isprobate kokosove ulje. Riječ je o idealnom tretmanu za omekšavanje kose.

Jedan dio njegove hranjivosti leži u masnim kiselinama koje se borbe protiv raznih bolesti. Naime, ove jedinstvene masne kiseline imaju vrlo malu molekularnu strukturu pa mogu jednostavno prodrijeti u staničnu membranu kose. To omogućuje hranjivim uljima da lakše prodru u korijen kose – i doslovno obave dubinsku regeneraciju iznutra.

Još jedna ključna prednost kokosovog ulja je to što sadrži antioksidanse za zaštitu od topline i slobodnih radikala.Kokosovo ulje je iznimno hranjivo i za vlasište. Zbog prirodnog protugljivičnog svojstva, kokosovo ulje može ublažiti simptome peruti. Uz redovitu upotrebu, kokosovo ulje može uništiti gljivice na vlasištu, a time i eliminirati neestetske bijele pahuljice s vaših ramena.

Za dubinsku regeneraciju kose, nanesite žličicu ili dvije kokosovog ulja na vlažnu kosu i ostavite što je duže moguće. Ovaj dubinski tretman možete koristiti jednom tjedno.
Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Nerijetko nas gubitak kose, posebice ako ga mjesecima primjećujemo, zabrinjava.

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o boji kose, postoje osobe koje vole eksperimentirati, a postoje i oni koji vole igrati na sigurno.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Savjeti i preporuke

Mnoštvo je razloga koji mogu dovesti do promjena u teksturi i izgledu kose te prouzročiti možda i veće probleme, ali na našu sreću rješenja...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.