Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Ljepota

Opuštena punđa za svaku priliku

Batiste vam poklanja šampon za suho pranje

Osim za dnevne varijante poput šopinga ili šetnje, razbarušena, ležerna punđa nadopunjava i svaki večernji izlazak. Kako napraviti ležernu, opuštenu, bujnu punđu i skloniti kosu s lica u samo par koraka sugerira Batiste.

Sve što je potrebno za izradu punđe je tanki češalj za kosu, ukosnice, gumica i Batiste Dark & Deep Brown šampona za suho pranje koji će kosi dati volumen i lagano ju obojiti u smeđe.

1. KORAK
batiste punda 1S tankim češljem napravite razdjeljak s koje god strane vam odgovara. Razdjeljak može biti odmaknut više prema lijevom ili desnom uhu ili više prema sredini, ovisno o tome kako ste ga navikli nositi. Isto tako može biti uredan, ravan za večernju ili poslovnu varijantu ili neravan, nehajan za dnevne opuštene varijante.

2. KORAK
batiste punda 2Uz izrast nanesite šampon za suho pranje Batiste kako bi svojoj kosi pružili volumen i osvježili boju.

Batiste šamponi za suho pranje kose kao novi trend u uređivanju kose, tajno su oružje za njeno oživljavanje i u užurbanoj svakodnevici brzinsko su rješenje za dobar izgled koji zahtijeva puno pažnje. Jednostavni i praktični za korištenje Batiste šamponi imaju ugodan, svjež i lagan miris. Na tržištu se nalaze u obliku spreja i idealni su za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura. Proizvodi su praktični za korištenje i vrlo prikladni na putovanjima.

3. KORAK
batiste punda 3Kosu skupite kao da ćete zavezati niski rep s one strane na koju ste prebacili većinu kose te ju zavrtite prema sebi i savite je u opuštenu punđu. Potom krajeve pričvrstite gumicom i ukosnicama.

Batiste Dark & Deep Brown uz osjećaj čistoće i svježine kosu će lagano obojiti smeđom notom. Batiste Dark & Deep Brown masnoj, beživotnoj i izblijedjelo kosi u trenu daje osjećaj svježine, miris i lagani smeđi ton.

batiste punda naslovnaBatiste Dark&Deep Brown jedini je proizvod na našem tržištu koji ima karakteristiku toniranja kose za smeđe i tamnosmeđe tonove, jer svi ostali dolaze u obliku bijelog praha. Proizvod lako prekriva izrast i sijede do sljedećeg bojenja kose.

[box style=”0″]

OSVOJITE ŠAMPON ZA SUHO PRANJE

Batiste vam poklanja 3×1 Dark & Deep Brown šampon za suho pranje s kojim ćete moći oblikovati razne frizure i osvježiti vašu smeđu boju kose.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom BATISTE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Po čemu se Batiste Dark & Deep Brown šampon za suho pranje razlikuje od ostalih takvih proizvoda na tržištu?

Vaše prijave primamo do 22. siječnja 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnice su Slavojka Bačić, Valentina Milković i Biljana Barković. Čestitamo!

Rok podizanja nagrade je 28. veljače 2014.

[/box]

Batiste proizvodi dostupni su u prodavaonicama DM-a i BIPA-e.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Novootvoreni Kalmar Hair & Skin Boutique je upravo takvo mjesto, u njega se vrlo lako zaljubiti.

Savjeti i preporuke

6 prirodnih naputaka uz koje će vam kosa najbrže rasti.

Beauty report

HASK je no.1 holivudski brend za kosu koji je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj.

Beauty report

4 koraka za zgodno dobro jutro!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.