Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Organizirajte svoj nakit

Kolekcija nakita neka vam uvijek bude nadohvat ruke.

Svaka žena zna da je nakit modni dodatak koji uljepšava svaku odjevnu kombinaciju. Imate li veliku kolekciju nakita, s vremenom postaje sve teže organizirati je tako da vam uvijek bude nadohvat ruke upravo onaj komad koji želite nositi. Mnogi primjerci vjerojatno su skriveni negdje duboko u ladicama ormara i ne možete ih pronaći ili ste zaboravili da ih imate.

Podijelite skup i kvalitetan nakit te jeftiniji nakit i bižuteriju. Nabavite kutije koje imaju ušivenu tkaninu u kojima ćete čuvati skupocjen nakit od mogućeg lomljenja. Odvojite slomljen nakit i dijelove u posebnu kutiju kako biste kasnije odlučili želite li ga odnijeti na popravak ili baciti u smeće. Pravilno očistite sav nakit, a možete koristiti staru četkicu za zube kako biste dohvatili sve dijelove.

Podijelite skupocjen, a zatim običan nakit prema vrsti, posebno stavite naušnice, prstenje, ogrlice i narukvice. Skupocjen nakit držite u originalnim kutijama, ukoliko ih još imate. Posude za led idealne su za spremanje prstenja i manjih naušnica te zakovica.Dobar izbor za držanje ogrlica i narukvica su limene posude za pripremu muffina i cupcakesa.Plutena ploča također može poslužiti kao držač nakita. Na čavliće objesite ogrlice, narukvice i naušnice, a ploču možete ukrasiti i nekom tkaninom.Stalak za šalice ili ukrasni stalak namijenjen upravo za nakit, poslužit će vam za čuvanje narukvica i ogrlica, a izgledat će poput ukrasa u ormaru ili na policama.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Bilo da se radi o odlaganju alata, čuvanju vrtnog pribora ili skladištenju sezonskih dekoracija, šupa igra ključnu ulogu u održavanju reda i organizacije.

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.