Organsko je zdravo

U posljednje vrijeme sve je veća potražnja za organskim proizvodima. Razloge tome nije teško dokučiti. Ljudi žele zdrave proizvode koji su ujedno ekološki i koji izvrsno udovoljavaju njihovim potrebama.

Prateći trendove i želje žena koje prije svega cijene svoje zdravlje, ali i zdravlje prirode, Tosama je svojim kupcima ponudila higijenski uložak Natura Femina Organic.

Radi se o ulošku od 100% organskog pamuka koji je certificiran ICEA certifikatom, što znači da se radi o potpuno ekološkom proizvodu. Pri proizvodnji takvog, organskog pamuka ne koriste se umjetna gnojiva niti bilo kakvi preparati koji zagađuju prirodu niti je takav  pamuk genetski modificiran.

Osim toga –  Natura Femina Organic higijenski ulošci ne sadrže nikakve kemijske apsorbense. Pamuk sam po sebi ima veliku prirodnu sposobnost upijanja, a kemijski apsorbensi mogu iritirati osjetljivu kožu pa su u Tosami odlučili ponuditi higijenski uložak koji je potpuno lišen bilo kakvih tehnoloških zahvata koji mogu uzrokovati probleme. Zato ovi ulošci dokazano sprečavaju iritaciju, omogućuju koži da diše, a istovremeno pružaju osjećaj svježine i sigurnosti.

Sve navedeno rezultiralo je higijenskim ulošcima koji su ugodni za nošenje i jako nježni za ženu koja ih nosi pa u Tosami s pravom kažu da su Natura Femina Organic najnježniji higijenski ulošci koje si žena može priuštiti.

Tosama Natura Femina Organic dolaze u tri varijante s različitim koeficijentom upijanja:

  • panty liner
  • dnevni higijenski ulošci
  • noćni higijenski ulošci

S obzirom na to da je riječ o novom proizvodu na našem tržištu, za sada se prodaju ekskluzivno u Super Konzumovim prodavaonicama pa ih ondje možete potražiti. Sigurno nećete biti razočarani. Trenutna cijena u Super Konzumu je 29,99 kn za sva tri proizvoda. Period trajanja akcije je 15.11. – 28.11.2010.