Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Svjedoci na ponovnom suđenju govorili su u korist kapetana Krista Laptala.<br />

Hrvatska

Oslobođen je Kristo Laptalo!

Svjedoci na ponovnom suđenju govorili su u korist kapetana Krista Laptala.

Slučaj Laptalo na grčkom sudu doživio je veliki preokret. Tužitelj na žalbenom ročištu predložio je oslobađanje dubrovačkog kapetana, a sud u Patrasu je to prihvatio.

Razlog oslobođenja je ponovno saslušanje svjedoka od kojih ni jedan nije rekao da je kapetan Kristo doista odgovoran za 52 kilograma droge na brodu. Novi sud je očigledno bio skloniji saslušati kapetanove svjedoke od prethodnog koji Laptalovim odvjetnicima nije dopustio niti završnu riječ..

Inače, Kristo Laptalo bio je osuđen na četrnaest godina zatvora zbog navodnog krijumčarenja kokaina na brodu „Coral Sea“ 2007. godine.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Kao zemlja s dugačkom obalom, Grčka ima da ponudi nešto za sve turiste ovisno od potreba, afiniteta i financijskih mogućnosti.

Zanimljivosti

Deset su godina držali grad pod opsadom i sukobljavali se oko zidina Troje, a onda su Grci napokon smisliti lukav plan; sakrili su ratnike...

Putovanja

Sa svojom misijom da svima olakša istraživanje svijeta, Booking.com predstavlja četiri odličnih odredišta diljem planete Zemlje kako bi vam, ne samo izmamili osmijeh na lice,...

Istaknuto

Od norveškog Reina do Grožnjana u Istri...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.