Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Osvježeni Ray-Ban Clubmaster

Slavlje ikonskog modela naočala.


Remasters eventom Ray-Ban na originalan način promovira jedan od svojih ikonskih modela – Clubmaster. To je model naočala koji već godinama osvaja ljude pod svjetlom reflektora, ali i one izvan njega.

Najnoviji predstavnici suvremene glazbene scene reinterpretirali su svoje omiljene pjesme iz 50-ih i 60-ih godina u svojim vlastitim obradama te ih izveli uživo na ovogodišnjem Ray-Ban Remasters Eventu održanom u Pekingu.

Mlade glazbene zvijezde vole Clubmaster

Nakon prošlogodišnjeg događanja u New Yorku, ove su se godine u glavnom gradu Kine okupili neki od najsvježijih mladih umjetnika koji osvajaju svjetske pozornice – Black Kids, Ipso Facto, White Williams, Young Knives, Ladyhawke i New Pants. Sve u znaku Clubmastera, kao savršenog izbora za povezivanje rock'n'roll atmosfere iz starih dana i trendova budućnosti. Prvi se put pojavio 1986. godine inspiriran Browline dizajnom iz 60-ih.

Danas je, jednostavnih, ali sofisticiranih linija, osvježen novim i uzbudljivim bojama, Ray-Ban Clubmaster postao nezaobilazan modni dodatak.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

She Book Club

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

Gastronomija

Ono što izdvaja brend Okinawa između ostalih, nije samo fokus na zdravlje i dugovječnost već i nepokolebljiva posvećenost japanskoj kvaliteti proizvoda, a u Hrvatskoj...

Gastronomija

SoHo sushi rolls & poké bowls provjereno je dobra adresa za sve ljubitelje sushi rolica.

Zanimljivosti

Leu Jugovac već 5. veljače očekuju kvalifikacijska natjecanja na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.