Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Osvrt na film: Moj prijatelj je vampir

Vampiri, čudovišta, kosturi, zombiji, ukleta kuća i skriveni jedrenjaci ovoj priči o odrastanju i prijateljstvu dodaju zanimljive likove i neobične situacije kroz koje vampir uči o povjerenju i iskrenosti.

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Ovaj animirani film upoznaje nas sa životom dječaka koji je postao vampir prije 300 godina. Iako živi u dvorcu sa zabavnim i luckastim čudovištima, njemu je dosadno. On želi upoznati svijet izvan dvorca, stvoriti prijatelje i ići u školu.

Vampiri, čudovišta, kosturi, zombiji, ukleta kuća i skriveni jedrenjaci ovoj priči o odrastanju i prijateljstvu dodaju zanimljive likove i neobične situacije kroz koje vampir uči o povjerenju i iskrenosti. Film je sinkroniziran na hrvatski jezik i prikazuje se u 2D formatu.

Za djecu: 7+.

Za roditelje: Film obiluje gegovima i smiješnim situacijama koji će nasmijati i roditelje.

Nasilje: Nasilja se vidi u akcijama zastrašujućeg Gibbusa koji progoni malog vampira i njegovu obitelj.

Zastrašujući prizori: Nema zastrašujućih prizora.

Rječnik: Rječnik je primjeren za djecu.

Seks: Nema seksualnih aluzija.

Tempo: Tempo varira od laganog do brzog, ali je prilagođen i mlađoj djeci.

Autorica Iva Brčić

Ne propustite

Zanimljivosti

Veliko platno i još veći broj filmskih naslova obećavaju zaista moćno ljeto! Evo naslova koje ne smijete propustiti, a u ugodne klimatizirane kino dvorane...

Zanimljivosti

Jedna loša šala okrenut će cijeli svijet protiv jadnog Vincenta. Ljudi će ga pokušati ubiti naoko bez ikakvog razloga.

Zanimljivosti

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Zanimljivosti

Bez obzira jeste li solo ili u paru, Pickbox TV kanal nudi naslove za svakoga, od voljenih klasika do uzbudljivih novih priča i romantičnih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.