Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Otkrijte hranu za ravan trbuh

Oni koji muku muče s naslagama na trbuhu vjerojatno su isprobali razne smicalice i recepte kako bi se riješili špekića.

Oni koji muku muče s naslagama na trbuhu vjerojatno su isprobali razne smicalice i recepte kako bi se riješili špekića. Ako se umjerenije hranite, pritom vježbate i mažete se kremicama – dodatno si možete pomoći odabirom pravih namirnica. Naime, doskočite vlastitom organizmu te napravite meni za ravan trbuh. Evo koje namirnice trebaju biti na vašoj listi.

Zeleni čaj

Istraživanja su pokazala kako zeleni čaj skanjuje masnoću u području trbuha za 10% više nego ostala pića. Potiče bazalni metabolizam te regulira razinu glukoze u tijelo zbog čega imate manju želju za slatki. Dozvoljeno je četiri do pet šalica dnevno.

Jaja

Iako se u prošlosti smatralo kako jaja podižu razinu kolesterola u tijelu nedavna istraživanja pokazala su kako ipak nemaju toliki utjecaj. Sadrže visoko kvalitetne proteine te vitamin B12 koji uvelike pomaže u razbijanju masnih nakupina. Super su rješenje za doručak.

Žitarice

Ako žitarice konzumirate i do nekoliko puta na dan poboljšat će vam se metabolizam te također sniziti razina inzulina u tijelu. Nećete imati toliku želju za kaloričnim i slatkim namirnicama.

Niskokalorični mliječni proizvodi

Obogatite svoj dan s tri do četiri konzumacije obranih mliječnih proizvoda i špekić će vam se smanjiti i do 70%. Također smanjuju razinu kortizola koji je uvelike odgovoran za masne naslage.

Gljive

Jedina biljka koja sadrži vitamin D izrazito koristan za apsorpciju kalcija. Naime, oni s malom razinom vitamina D u tijelu imaju više problema s trošenjem masnih naslaga. Gljive također ne sadrže kolesterol te imaju malo kalorija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

bioBox su pomno osmišljeni paketi koji sadrže kombinaciju organskih i visokokvalitetnih proizvoda, a dostupni su eksluzivno u bio&bio web shopu.

Budi fit

Koliko god metoda zvučala čarobno, je li ovo samo još jedan trik prema kojem bismo trebali biti skeptični?

Duh i tijelo

Ako mislite da hrana ne utječe na mentalno zdravlje i mozak, razmislite ponovno.

Moj dom

Dolaskom jeseni sve se više okrećemo toplini našeg doma, a naročito pripremi ukusne hrane.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.