Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
poliklinika Breyer
poliklinika Breyer

Predstavljamo

Otvoren novi laboratorij u Novom Zagrebu

Obavite pretrage bez čekanja

Poliklinika Breyer otvorila je vrata još jednog, novouređenog i visokofunkcionalnog laboratorijskog prostora u kojem je moguće obaviti cjelokupnu biokemijsku i mikrobiološku laboratorijsku dijagnostiku. Novi laboratorijski prostor nalazi se u sklopu Centra Bundek, a kao i postojeći laboratorij u Ilici 191, i ovaj je opremljen suvremenom i visokokvalitetnom dijagnostičkom opremom, dok profesionalno i stručno osoblje medicinskih biokemičara i mikrobiologa, jamči cjelovitu, brzu i preciznu laboratorijsku obradu.

Novi laboratorij površine je 120m² i svojim je uređenjem u potpunosti prilagođen potrebama klijenata – prozračna i udobna čekaonica, prostran i funkcionalan toalet, osigurana zona privatnosti pri uzimanju uzoraka krvi. Holističkim pristupom dizajnu, nastojala se postići harmonija i sklad u oblikovanju interijera.

Oba laboratorija Poliklinike Breyer elektronski su povezana, stoga su svi podaci o prethodnim posjetama laboratoriju, kao i nalazi pretraga, klijentima dostupni u oba laboratorija, bez obzira u kojem od njih je pretraga izvršena. Identično je i obilježavanje uzoraka bar-kodom tako da je eliminirana i najmanja mogućnosti zamjene uzoraka.

Na obje lokacije moguće je, uz kompletnu mikrobiološku analizu, obaviti i velik broj pretraga među kojima se posebno ističu Prenatalni DNA Harmony test,  Kalprotektin – biljeg upalnih procesa u crijevima, test na prisustvo klamidija iz urinotrakta te srčani marker NT – omogućava brzu dijagnostiku i praćenje liječenja slabosti srca – iznimno korisne pretrage koje čine ponudu Poliklinike Breyer jedinstvenom.

Novootvoreni laboratorijski prostor u sklopu Centra Bundek zasad će raditi od 7.00 do 16.00 sati, a uzroci se zaprimaju do 14.00 sati. Osim dva osigurana parkirna mjesta ispred samog laboratorija, dostupan je i parking u javnoj garaži Centra Bundek te na svim okolnim parkirnim mjestima. Dolazak nije potrebno unaprijed dogovarati, a većina je nalaza gotova isti dan te se nalazi klijentu mogu poslati e-mailom, poštom ili fax-om.

poliklinika breyer

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Baš u želji da se djeci približi važnost biokemijskih laboratorija i spriječiti da im posjet laboratoriju ostane u lošem sjećanju, Škola za medicinske sestre...

Savjeti stručnjaka

Razina AMH hormona iznimno je važna i za proces umjetne oplodnje jer može usmjeriti proceduru u najboljem smjeru

Predstavljamo

Osnovni srčani vodič

Zdravlje

Sve faze vašeg ozdravljenja

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.