Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

Ovo vaša najdraža hrana govori o vama!

Nema ničeg slađeg nego nakon dobrog izlaska s nekolicinom svojih prijatelja otići nešto pojesti.

Nema ničeg slađeg nego nakon dobrog izlaska s nekolicinom svojih prijatelja otići nešto pojesti. Još pomalo opijeni, umorni od plesa i gužve uživate u slasnim krumpirićima, no jeste li svjesni da odabir hrane puno govori o vašem karakteru.

Pizza

Obožavatelji ovog talijanskog jela uživaju u životu, a najviše vole to raditi iz kauča. Ne zamaraju se previše detaljima i najveća okupacija im je restoran iz kojeg će naručiti svoje omiljeno jelo.

Juha

Svoje slobodno vrijeme najviše volite provoditi u udobnosti vlastitog doma, a najdraži dio dana vam je noć. Tada vam  najviše godi ukusna juha koju ne želite dijeliti ni s kim.

juha

Cheeseburger

Oni koji nakon pokoje čašice više utjehu pronalaze u slasnom cheeseburgeru imaju jednako takav apetiti i prema životu. Suprotno ljubiteljima pizze, obožavatelji ovog jela jure kroz život sve dok ne ostvare sve svoje snove.

Piletina

Bijelo meso za vas je svojevrsna rutina koju nikako ne preskačete na putu iz kluba. Bilo da se radi o pilećim ‘prstićima’ iz McDonaldsa ili nekoj deliciji iz KFC-a za vas je piletina jedina opcija. Vrijeme najviše volite provoditi s prijateljima, a navike mijenjate vrlo rijetko.

Bilo što iz Mc Donaldsa

Vi ste nepopravljivi avanturist i ne birate vrijeme kada ćete sve svoje prijatelje odvesti u novi klub ili bar, a naposljetku i u najbliži restoran brzom hranom. Često sanjate o stvarima koje se nikada neće dogoditi i ponekad vam nedostaje kontakt sa stvarnošću.

Krumpirići

Ljubitelji krumpirića poznati su kao karijeristi zbog svoje neutažive gladi za uspjehom. Niste zadovoljni sve dok posao ne napravite do kraja, što uvelike doprinosni vašem poslovnom životu.

sladoled

Sladoled

Ako u gluho doba noći, nakon izlaska, prvo pomislite na sladoled u vama još uvijek živi malo dijete. Vi ste impulzivni, slobodnog duha i neopisivo zabavni, a vjerojatno ćete se zaljubiti u svoju potpunu suprotnost – ljubitelja krumpirića i karijerista.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Putovanja

Da sitnice čine razliku potvrđuju rituali kojima možete obogatiti svakodnevicu i pritom se opustiti, obnoviti energiju i pripremiti se za nove izazove.

Budi fit

Marelice, među ostalim, obiluju vitaminima A i C, moćnim antioksidansima koji su odlični za zdravlje kože i vitalnost.

Duh i tijelo

Kriza identiteta nije rijetka pojava kod žena svih starosnih dobi, a sljedeći znakovi ukazuju na to da upravo prolazite kroz jednu takvu krizu.

Duh i tijelo

U današnjem svijetu gdje je planiranje i predviđanje ključno za osobni i profesionalni uspjeh, često smo skloni zaglaviti u beskrajnim razmišljanjima o tome što...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.