Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Pampers i Jolie Petite – sinonim za sretne bebe i mame

Premium Care Pants koje svakoj mami jamče da će njihovo malo zlato moći istraživati svoje okruženje s puno slobode

Svaka majka barem se jednom u životu zapitala radi li sve kako treba u toj ulozi te može li biti i bolja. Ono što bi svaka majka zasigurno trebala poboljšati jest da s vremena na vrijeme stavi sebe na prvo mjesto… i ne osjeća grizodušje zbog toga. Bez obzira na to radi li se o šalici tople kave, dobroj knjizi  ili malom ritualu njege, svaka mama morala bi odvojiti malo vremena kako bi si “razveselila” dan.

Da mame budu sretne mame

Do sad su se brojne Pampersove mame već imale priliku uveseliti sitnicama s potpisom Jolie Petite, a sad je red na novim generacijama istih jer je Pampers pronašao novi način kako bi ih bar malo razmazio. Naime, svaka mama koja u bilo kojem dm-u do kraja travnja, odnosno do isteka zaliha, kupi bilo koja tri paketa Pampersica Premium Care na poklon će dobiti posebno dizajniranu majicu Jolie Petite.

pampers

Pelene-gaćice Premium Care Pants

Jednostavne za oblačenje, udobne za nošenje i lake za mijenjanje. Mame iz iskustva znaju da bebe vole osjećaj slobode. Bilo da se radi o sretnom trčkaranju po plaži ili bezbrižnom prolijevanju vode u kadi, taj osjećaj slobode bebama daje priliku da samostalno istraže svijet, što je jako bitan dio njihovog razvoja. Nove pelene-gaćice Pampers Premium Care Pants dizajnirane su za aktivne bebe koje su stalno u pokretu, za svakodnevnu upotrebu od trenutka kad prohodaju dok ne prerastu pelene.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Laganim, ali sigurnim koracima, ušli smo u blagdansko vrijeme za koje je osim tople i ugodne atmosfere, karakteristično poklanjanje, ali i stavljanje fokusa na...

Trudnoća

Najbolja od svega, brza dostava iznenadit će novu mamu i dostaviti poklon na kućnu adresu...

Zanimljivosti

Baby Lavandon cipelice ručno su rađene od prirodnih materijala vrhunske kvalitete kao što su pamuk, koža i nebuk.

Beauty report

U impozantnom Francuskom paviljonu, u četvrtak, 31. ožujka, održan je drugi dm beauty break na kojem je dm predstavio nove trendove u svijetu ljepote...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.