Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

PBZ donira dodatnih 2 milijuna kuna za stradale u poplavama

Unesrećenim klijentima pružit će moratorij na kredite u otplati

Uprava Privredne banka Zagreb d.d. (PBZ) je donijela odluku da uz 2,5 milijuna kuna donacije koja je uplaćena Hrvatskom Crvenom križu za pomoć stradalima od poplava (dva milijuna kuna za Hrvatsku, a po 250.000 kuna za u BiH i Srbiju) dodatno donira još 2 milijuna kuna Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Donirani iznos PBZ će izravno uplatiti na račun Vukovarsko-srijemske županije za pomoć poplavljenim područjima za pripremu poljoprivrednih površina uoči ponovne sjetve i obnove uništenog stočnog fonda, a prema potrebama gospodarskih domaćinstava.

Klijentima koji su stradali u poplavama, građanima i poduzećima (malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima) PBZ će omogućiti moratorij na kredite u otplati u trajanju od godinu dana bez ikakvih troškova te dodatno smanjenje kamatne stope.

PBZ Grupa će i nadalje pozorno pratiti razvoj situacije i nastaviti pomagati onima kojima je to najpotrebnije kako putem humanitarnih aktivnosti i donacija tako i putem bankovne ponude posebnih programa namijenjenih klijentima koji su teško pogođeni poplavama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Dobar posao

Ovih je blagdana iz Terma Tuhelj u bolnicu Bistra stigla donacija od osam tisuća kuna

Financije

Pravne i fizičke osobe obveznici poreza na dobit mogu utvrditi porezno priznate rashode do iznosa 2% prihoda ostvarenog u prethodnoj godini za dana darovanja...

Predstavljamo

Poznati sajam „Dani beba, djece i trudnica“, nastavlja svoju tradiciju na online prostorima, te će tako biti dostupan posjetiteljima iz cijele Hrvatske.

Događanja

Dan žena jeste dan u kojem slavimo snagu i hrabrost žena, a u Avonu na svojstven način, već tradicionalno, ovaj trenutak želimo posvetiti ženama...

Advertisement