PIK Šunke čuvarice dobre linije

Dolaskom toplijih dana razmišljamo o laganoj prehrani i našoj figuri. Ako želimo očuvati zavidnu figuru, a pri tome nismo spremni činiti kompromis u gastronomskom doživljaju, PIK šunke su najbolje šunke koje možete zamisliti.

PIK Šunke su odlične dijetalne namirnice jer posjeduju samo 2% masnoća i idealne su za lagan i ukusan doručak, međuobrok ili večeru. Šunke obiluju vrijednim proteinima jer su izvor esencijalnih aminokiselina, vitamina i minerala te je dovoljno dnevno konzumirati 85 do 100 g šunke, kako bi tijelo zadovoljilo svoje potrebe za hranjivim tvarima.

PIK Zlatna kuhana šunka i PIK Šunka u ovitku proizvode se od najkvalitetnijih komada mesa – svinjskog buta, kojima je uklonjeno masno i vezivno tkivo te su zahvaljujući tome nježnog okusa i sadrže samo 2% masnoće.

sunka finalPIK šunke osim što su najfiniji početak dana, odličan su među obrok ili lagana večera te će svojom profinjenom aromom nadopuniti okus mnogih jela, poput kajgana, hladnih salata ili tjestenina.

Potražite PIK šunke na odjelu delikatese ili u rashladnoj vitrini: Šunka u ovitku 200g i 400g te Kuhanu šunku u praktičnom pakiranju od 125g!