Piko Pizza

Vjerovali ili ne, parizer je danas jedna od najpopularnijih polutrajnih kobasica u svijetu, a pariškom (Pariserwurst) su je nazvali Nijemci, majstori kobasičarstva. U ponudi Pik Vrbovca najpoznatiji je parizer od crvenoga mesa – Piko parizer koji, od sada možete naći i u novom okusu – Piko Pizza.

Mali i veliki ljubitelji Piko zalogaja od sada mogu uživati u još jednom novom okusu – Piko pizza. Već poznatim proizvodima iz asortimana Piko, pridružit će se nova zarazna i neodoljiva salama nježne teksture s blagim okusom kečapa. Nitko kao Piko neće zainteresirati vaša gurmanska osjetila te učiniti sendviče ili male zalogaje kulinarskim veseljem u svako doba dana. Okupite prijatelje i obitelj te svi zajedno uživajte u Piko pizzi!

Piko parizer inače se ističe okusom kojeg mnogi prepoznaju – onim nezaboravnim 'okusom djetinjstva' te sjećanja na školske i kućne doručke.

To su prepoznali i spomenuti znalci Nijemci, čija je vodeća europska organizacija DLG za neovisno testiranje i ocjenjivanje kvalitete prehrambenih proizvoda, Piko parizeru dodijelila zlatnu medalju za vrhunsku kakvoću.

Piko parizer inače je blaga, nenametljiva okusa i mirisa, ugodne teksture i boje. Bogat je proteinima od crvenoga mesa, visokovrijedne svinjetine i govedine pa ga nutricionisti preporučuju i poklonicima pravilne i zdrave prehrane.

Uz klasičan Piko parizer i najnoviji Piko s okusom pizze, možete odabrati i Piko s povrćem, odnosno sa zelenom i crvenom paprikom.

Zbog karakteristične strukture sva tri okusa, parizere Piko možete lako i lijepo rezati te kombinirajući ih slagati u omiljene velike sendviče ili u elegantne malene kanapee ili pak na platu, u salate, namaze i drugo u maštovitim kombinacijama.