Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Gastronomija

PIKO za još zdraviji doručak

Idealan odabir za pripremu ukusnih i finih sendviča.

Doručak nikako ne bismo smjeli propuštati jer upravo tim obrokom osiguravamo tijelu energiju potrebnu za radni dan. Želite li smršavjeti, doručkujte. Želite li očuvati zdravlje, doručkujte.  Kako bismo našem tijelu pružili hranjive tvari koje su mu potrebne, PIKO parizer i PIKO s povrćem savršen su izbor za zdrav doručak.PIKO parizer blagog je okusa, bogat proteinima iz crvenog mesa te se preporučuje svima koji paze na pravilnu i zdravu prehranu. PIKO je proizvod vrhunske kvalitete proizveden od biranog visokovrijednog svinjskog i goveđeg mesa, iznimno ugodne i karakteristične arome, teksture i boje. Njegova čvrsta struktura omogućuje lako rezanje i slaganje najmaštovitijih kombinacija za sretan početak dana.

PIKO s povrćem
se također proizvodi od biranog visokovrijednog svinjskog i goveđeg mesa, uz dodatak zelene i crvene paprike koje mu daju karakterističan okus po povrću. Kao odličan izvor proteina u svakodnevnoj prehrani, PIKO s povrćem predstavlja idealan odabir za pripremu ukusnih i finih sendviča za bogat i zdrav doručak.

Zbog toga su PIKO parizer i PIKO s povrćem idealan izbor za sve one koji brinu o svojoj prehrani, vode računa o raznolikosti hrane i brinu o svome zdravlju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Gastronomija

Jagode gotovo da nemaju kalorija, a mogu se pripremiti na razne načine.

Gastronomija

Zdrav i dug život zahvaljujući kombiniranju boja u prehrani.

Budi fit

Uz puno truda i vježbanja potrebno je svoju prehranu prilagoditi novom stilu života. Jer bez promjene prehrambenih navika nećete puno toga promijeniti.

Gastronomija

Najjednostavniji način spremanja hrane za zimu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.