Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Plivanje je uvijek zabavno

Jedna od najboljih aktivnosti kojom možete počastiti svoje tijelo je plivanje.

Jedna od najboljih aktivnosti kojom možete počastiti svoje tijelo je plivanje. Dok plivamo aktiviramo svaki mišić u tijelu, a zglobovi pritom ne osjećaju nikakav pritisak.

Ljeto je odavno završilo, no to ne znači da vikendima ne možemo uživati u čarima i blagodatima vodenih sportova. Ugodna temperatura bazena, možda i sauna, neka opuštajuća wellness masaža, vrući čaj ili svježe cijeđeni sokovi itekako gode u hladnijem dijelu godine.

Najmanje je deset razloga zašto odabrati ovu atraktivnu rivijeru na hrvatskom kontinentu!

  1. Vodene atrakcije unutarnjeg kupališta oduševit će vaše klince. Nije potrebno dijete poticati na bogatu plivačku karijeru kada pokaže zanimanje za plivanje, neka to čini isključivo od zabave, a samim time i odličnu stvar za svoje zdravlje.
  2. Animacijske aktivnosti privući će čitavu obitelj. Uvođenje odlazaka na plivanje u jutarnjim satima cijela obitelj će poboljšavati radnu etiku i raditi na samodisciplini.
  3. Spust kroz zatvorenu tubu unutarnjeg tobogana dugog 55 metara i visokog pet metara, novo je adrenalinsko pojačanje unutarnjih bazena zabavno cijeloj obitelji.
  4. Opuštanje u vanjskom dijelu relax bazena s pogledom na prekrasne brežuljke Hrvatskog zagorja čisti je zen. A opuštanja nikad dosta!
  5. Postat ćete ovisni o vodenim i zračnim masažama, uživat ćete na gejzirima i podvodnim masažnim krevetima.
  6. Kupanje u terapeutskom bazenu iskustvo je koje ćete željeti ponoviti.
  7. Vježbanje s fizioterapeutima, aqua aerobik i ritual za opuštanje kojeg možete nastaviti i kod kuće, pomoći će u borbi protiv stresa, ublažit će ili potpuno otkloniti vaše probleme.
  8. Noćna kupanja petkom do ponoći i subotom do dva sata idealna su prigoda za zabavu i druženje s prijateljima.
  9. Uživat ćete u ugodnoj temperaturi i super atmosferi.
  10. I još jedan važna činjenica! Termalna voda iz Tuhelja kojom su napunjeni bazeni, ublažava simptome reumatskih bolesti, postoperativnih procesa te posljedica ozljeda zglobova i kostiju. Tuheljska termalna voda odlično utječe na razna kožna oboljenja, a osim toga zacjeljuje i njeguje kožu te oslobađa hormone sreće.

Pročitajte još

Putovanja

Pomaknite vlastite granice i uživajte u sjajnom druženju s vašim klincima na Vodenom planetu Terma Tuhelj. Tamo vas i ovog ljeta očekuje najbolja zabava.

Budi fit

Predstavljamo vam deset sportova koji će vam u tome najbolje i najbrže pomoći.

Seks

Poboljšajte stanje u postelji!

Putovanja

Glamping prati trendove luksuznog kampiranja i jedan je od najboljih i najsigurnijih načina odmora, evo i zbog čega.

Advertisement