Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Plivanje je uvijek zabavno

Jedna od najboljih aktivnosti kojom možete počastiti svoje tijelo je plivanje.

Jedna od najboljih aktivnosti kojom možete počastiti svoje tijelo je plivanje. Dok plivamo aktiviramo svaki mišić u tijelu, a zglobovi pritom ne osjećaju nikakav pritisak.

Ljeto je odavno završilo, no to ne znači da vikendima ne možemo uživati u čarima i blagodatima vodenih sportova. Ugodna temperatura bazena, možda i sauna, neka opuštajuća wellness masaža, vrući čaj ili svježe cijeđeni sokovi itekako gode u hladnijem dijelu godine.

Najmanje je deset razloga zašto odabrati ovu atraktivnu rivijeru na hrvatskom kontinentu!

  1. Vodene atrakcije unutarnjeg kupališta oduševit će vaše klince. Nije potrebno dijete poticati na bogatu plivačku karijeru kada pokaže zanimanje za plivanje, neka to čini isključivo od zabave, a samim time i odličnu stvar za svoje zdravlje.
  2. Animacijske aktivnosti privući će čitavu obitelj. Uvođenje odlazaka na plivanje u jutarnjim satima cijela obitelj će poboljšavati radnu etiku i raditi na samodisciplini.
  3. Spust kroz zatvorenu tubu unutarnjeg tobogana dugog 55 metara i visokog pet metara, novo je adrenalinsko pojačanje unutarnjih bazena zabavno cijeloj obitelji.
  4. Opuštanje u vanjskom dijelu relax bazena s pogledom na prekrasne brežuljke Hrvatskog zagorja čisti je zen. A opuštanja nikad dosta!
  5. Postat ćete ovisni o vodenim i zračnim masažama, uživat ćete na gejzirima i podvodnim masažnim krevetima.
  6. Kupanje u terapeutskom bazenu iskustvo je koje ćete željeti ponoviti.
  7. Vježbanje s fizioterapeutima, aqua aerobik i ritual za opuštanje kojeg možete nastaviti i kod kuće, pomoći će u borbi protiv stresa, ublažit će ili potpuno otkloniti vaše probleme.
  8. Noćna kupanja petkom do ponoći i subotom do dva sata idealna su prigoda za zabavu i druženje s prijateljima.
  9. Uživat ćete u ugodnoj temperaturi i super atmosferi.
  10. I još jedan važna činjenica! Termalna voda iz Tuhelja kojom su napunjeni bazeni, ublažava simptome reumatskih bolesti, postoperativnih procesa te posljedica ozljeda zglobova i kostiju. Tuheljska termalna voda odlično utječe na razna kožna oboljenja, a osim toga zacjeljuje i njeguje kožu te oslobađa hormone sreće.

Više

Zanimljivosti

U zagorskim Termama Tuhelj zadovoljstvo zaposlenika ne prestaje biti prioritet. Uz tradicionalne nagrade i stimulacije, odlučili su ljetne dane zaposlenicima učiniti što sigurnijim i...

Savjeti stručnjaka

Ne samo da su sparina i sunce naporni cijelom organizmu, opasni su i za nježnu kožu intimnog područja kao i njegovu sluznicu.

Putovanja

Spakirajte ručnike, kupaće, kreme za sunčanje, povedite koga želite i pravac u poznate Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama ili nekoliko kilometara dalje u slovenski...

Putovanja

Ljetna zabava je počela. Otvoreni su bazeni Terma Tuhelj, najomiljenije obiteljsko kupalište na kontinentu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.