Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Vaše priče

Pomoć Haitiju

Preko Facebooka, Twittera, pozivom na broj te na žiro račun.

U potresu koji je prekuječer pogodio Haiti poginulo je pola milijuna ljudi a akcije spašavanja još uvijek traju. Iako vam se čini da je Haiti daleko te kako teško možete pomoći ljudima koji su ostali bez svega u ovoj tragičnoj nesreći – vi ipak možete učiniti nešto.

Naime, na Facebooku je osnovano nekoliko grupa za pomoć Haitiju, dok je dok je zvijezda hip hopa Wyclef Jean, Amerikanac podrijetlom s Haitija, uputio poziv na donacije na Twitteru. Donacije se mogu slatki putem Wyclefove adrese na Twitteru koje će tim putem dospjeti u njegovu udrugu 'Yele Haiti', osnovanu 2005. radi podrške edukativnim, umjetničkim i sportskim sadržajima na Haitiju.

Na Facebook grupama za pomoć možete davati i potrebne informacije i vijesti o nestalim ljudima, a i postati koju toplu riječ.

Kako doprinijeti iz Hrvatske?

Hrvatski crveni križ organizirao je pomoć u kod nas pa tako na njihovoj stranici www.hck.hr možete pomoći financijski. Tako možete donirati sredstva uplatom na žiro račun broj 2340009-1511555516, pozivom na broj odobrenja 01. Moguće je doprinijeti i pozivom na donatorski telefon broj 0609011. Cijena poziva je 6,15 kn (PDV uključen). Te online donacijama na internetskoj stranici Hrvatskog Crvenog križa: www.hck.hr

U ovom potresu koji je bio jačine 7 stupnjeva po Richteru poginulo je oko pola milijuna ljudi, a oni koji nisu nastradali sada se bore za život u teškim uvjetima bez vode, hrane i doma. Jednim klikom ili donacijom sigurno ćete pomoći nekom od Haićana.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Financije

Nakon uspješno završene akcije prikupljanja materijalne pomoći za Ivana Ferderbera iz Rijeke, organizator i humanitarac Bruno Lerotić nastavlja svoj dobrotvorni rad s novim obiteljima...

Život u dvoje

Razvod nije jedan događaj, u jednom danu. Period razvoda može trajati od nekoliko mjeseci do nekoliko godina.

Suncokreti na oblacima

Problemi se ne rješavaju sami od sebe.

She Book Club

Nagrađivana autorica Rosie Kugli i u romanu „Izgubljena generacija“ vješto oslikava svoj najdraži društveni sloj – mlade u nevolji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.