Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
U povodu početka nove školske godine zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je zagrebačkim školarcima uputio dobre želje za uspjehom u učenju, te apelirao da budu oprezni na putu do škola, a istodobno je zamolio vozače da budu pažljivi u prometu kako bi se izbjegle nesreće i sačuvali dragocjeni životi. <br />

Hrvatska

Poruka gradonačelnika Bandića u povodu početka školske godine

U povodu početka nove školske godine zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je zagrebačkim školarcima uputio dobre želje za uspjehom u učenju, te apelirao da budu oprezni na putu do škola, a istodobno je zamolio vozače da budu pažljivi u prometu kako bi se izbjegle nesreće i sačuvali dragocjeni životi.

"Drage učenice i učenici, dragi školarci. Započinje još jedna školska godina. Neki od vas zbog toga su presretni, dok drugi sa sjetom broje posljednje dane ljetnih praznika. Nadam se da ste proveli ugodno ljeto i da ste uspjeli napuniti baterije za izazove koji vas očekuju u školskim klupama", navodi u poruci zagrebačkim školarcima gradonačelnik Bandić.

Ističe da Grad Zagreb mnogo ulaže u svoju mladost jer su svjesni da su budućnost grada koji će rasti i razvijati se zajedno s njima te da zato kontinuirano grade i obnavljaju škole, sportske dvorane i vrtiće.

Zagrebački gradonačelnik zamolio je školarce, posebno najmlađe, koji će se ove godine prvi put naći u školskim klupama i započeti jedno novo i uzbudljivo razdoblje, da budu oprezni u prometu.

"Posebno, također i u vaše ime, apeliram i molim sve vozače da budu barem dvostruko oprezniji nego dosada, a osobito u blizini škola i na pješačkim prijelazima. Premala smo zemlja i premali grad da bismo dopustili da o vama, koji ste budućnost i nada ove zemlje i ovoga grada, čitamo na stranicama crnih kronika", ističe gradonačelnik Bandić.

"Dragi školarci, svatko od vas može biti primjer svojim kolegama i prijateljima iz školskih klupa. Svojim radom i zalaganjem potaknite i svoje školske kolege, surađujte međusobno, dijelite s drugima, natječite se i dobri rezultati neće izostati. Mi u Gradu trudit ćemo se, zajedno s vašom školom, učiteljima, nastavnicima i profesorima, da vam i u slobodno vrijeme omogućimo što više kvalitetnih sadržaja koji će kroz igru i zabavu poticati vašu kreativnost.

Za kraj, želim vam mnogo uspjeha u učenju i što bolje ocjene jer sada gradite temelje za ostvarenje svojih snova. Hrvatska želi postati društvo znanja, a uvjeren sam da ste vi generacija koja će to pokazati i u praksi", stoji u poruci koju je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio zagrebačkim školarcima u povodu početka školske godine.

(Hina)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.