Posebna prilika za najbrže

Zbog predblagdanskog stresa, božićnog šopinga u kojima neki uživaju dok ga drugi proklinju, poslova koji se trebaju zaključiti do kraja godine Stoga, mnogi će nakon ovog intenzivnog razdoblja trebati malo odmora i opuštanja. Predahnuti mogu i u Aristos Wellness&Spa zoni koja kao dio poslovnog hotela prepoznaje potrebe poslovnog čovjeka. U svome su prostoru zato pazili na svaki detalj kako bi prostor uredili i opremili tako da svakom njihovom gostu pruže maksimum privatnosti i osjećaj luksuza.

Njihova bogata ponuda usluga uključuje vrhunske masaže, atraktivne i učinkovite tretmane lica i tijela, manikuru, pedikuru i depilaciju te čarobnu Spa zonu po kojoj su već postali prepoznatljivi.

aristos spa Naše tijelo i duh pamti sve, zato dopustite da ove blagdane pamti samo ono najbolje. S obzirom na to Spa doživljaj nikako nije luksuz jer ste njime svom tijelu dopustili da zaboravi na stres i loše urbane navike. Uronite u Aristos Spa zonu punu mirisnih para, čarobnih zvukova i boja, aktivirajte sva svoja osjetila, vratite izgubljenu energiju te s novom godinom krenite i u nove pobjede.

aristos spa2

Spa zona nudi infracrvenu, bio i parnu saunu, hidromasažnu kupelj, relax kromoterapiju, a za doživljaj potpune relaksacije upustite se u masaže vlasišta ili stopala dok se odmarate u relax zoni.

aristos spa3Vrhunski obučeno osoblje učinit će Vaš boravak u Aristos Wellness&Spa nezaboravnim iskustvom.

OSVOJITE POPUSTE

Aristos Wellness&Spa daruje last minute Xmas ponudom prvih 20 čitaljica. Osvojite pakete po posebnim cijenama i rješite se blagdanskog stresa.

SHE RELAX
1,5h spa zona/saune
30 minuta masaža leđa
Trajni lak
250 kn

SHE DETOX
Njega lica – detox
Masaža 45 minuta
Nokti – trajni lak
400 kn

Ukoliko želite osvojiti ovaj popust budite brzi i pošaljite mail na [email protected] s naslovom ARISTOS te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Vaš popust možete iskoristiti od trenutka kada vam javimo da ste baš vi ušli u dvadeset najbržih.