Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Poznati u potrazi za savršenim naočalama

Bilić Vision optika u svom asortimanu nudi vrhunske brendove

Bilić Vision optika u Centru Kaptol jučer je bila središte okupljanja poznatih i slavnih prilikom svečanog otvorenja novouređenog prostora. Optika već 14 godina njeguje tradiciju kvalitetne usluge za svoje klijente, a usprkos izazovnim vremenima u kojima se nalazimo, nastavlja s razvojem i ulaganjem u poslovanje te tako klijentima omogućuje uslugu po najvišim standardima.

Inače, Bilić Vision optika jedna je od rijetkih optika u Hrvatskoj koja u svom asortimanu nudi vrhunske brendove naočala poput Dite, Chanel Biju, Thierry Lasry te Cutler & Gross.

Svečanom otvorenju prisustvovale su brojne poznate osobe iz svijeta glazbe i glume poput glumice Natalije Đorđević, voditeljica Monike Mamić, Ecije Ivušić i Uršule Tolj, manekenki Anite Dujić i Alme Vukičević, arhitekta Jana Pivca i supruge Dore Juras Pivac, Valerije Novak i Borisa Đurđevića, Ane Šikić te brojnih drugih…

Za glazbenu kulisu događanja i ugodnu atmosferu pobrinuo se vrhunski glazbeni dvojac saksofonista iz Papandopulo kvarteta.

Spomenuto ulaganje je nastavak na prošlogodišnja ulaganja u Bilić Vision polikliniku, jednu od vodećih hrvatskih centara za oftalmologiju i lasersku korekciju vidne oštrine koja posjeduje imidž visoke kvalitete te je predvodnik u primjeni tehnoloških inovacija u svrhu pružanja najbolje usluge svojim pacijentima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Nošenje sunčanih naočala zimi služi kao štit od štetnog djelovanja sunca.

Fashion report

S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije.

Trendovi

Kratkotrajno oštećenje očiju teško je primijetiti, ali dugoročno izlaganje suncu može nanijeti nepovratnu štetu svim strukturama oka i okolnom tkivu koji su ostali nezaštićeni...

Trendovi

Dobar par sunčanih naočala osigurat će vam trenutnu hladovinu ili potrebnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.