Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
frizura za
frizura za

Savjeti i preporuke

Prekrasna frizura za najluđu noć u godini

Donosimo nekoliko savjeta kako u samo par poteza napraviti dojmljivu i elegantnu frizuru punog volumena i sjaja

Pripreme za Novu Godinu započinju i par tjedana prije same proslave. Posebnu pozornost pridajemo odabiru odjeće, obuće, šminke i naravno frizuri. Frizura za novogodišnju noć uglavnom je sofisticirana, elegantna i otmjena i to je dobar odabir jer najbolje pristaje uz svečani outfit.

Donosimo nekoliko savjeta kako u samo par poteza napraviti dojmljivu i elegantnu frizuru punog volumena i sjaja. Sve što je potrebno za izradu ležerne retro punđe je tanki češalj za kosu, ukosnice, gumica i Batiste Dark & Deep Brown šampon za suho pranje. Ista se frizura može napraviti i na svjetloj kosi s Batiste XXL Volume, Blush ili Strength & Shine šamponom.

Ležerna frizura za novogodišnju noć

frizura za SLIKA 1: Kosu nježno počešljajte i zagladite. Par centimetara iznad uha tankim češljem napravite razdjeljak i razdvojite kosu na dva dijela.

frizura za SLIKA 2: Protresite bočicu Batiste Dark & Deep Brown šampona za suho pranje, ravnomjerno raspršite malu količinu spreja s udaljenosti oko 30 cm na korijen i izrast po cijeloj dužini i lagano umasirate prstima. S obzirom da Batiste Dark&Deep Brown ima karakteristiku toniranja lagano će obojiti vašu kosu, prekriti izrast i eventualne sijede vlasi. Ovo je inače jedini proizvod na našem tržištu koji ima karakteristiku toniranja kose za smeđe i tamnosmeđe tonove, jer svi ostali dolaze u obliku bijelog praha. Proizvod lako prekriva izrast i sijede do sljedećeg bojenja kose.

frizura za SLIKA 3: Kosu skupite na suprotnoj strani kao da ćete napraviti niski rep, a potom ju zavrtite prema unutra, povežite gumicom i oblikujte u opuštenu punđu. Krajeve punđe iznutra pričvrstite ukosnicama.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Novootvoreni Kalmar Hair & Skin Boutique je upravo takvo mjesto, u njega se vrlo lako zaljubiti.

Savjeti i preporuke

6 prirodnih naputaka uz koje će vam kosa najbrže rasti.

Događanja

Kako je već općepoznato, novogodišnju noć prati uzrečica – 'Kako dočekate ponoć, takva će vam biti cijela godina'.

Beauty report

4 koraka za zgodno dobro jutro!

Advertisement