Prekrasna frizura za najluđu noć u godini

frizura za

Pripreme za Novu Godinu započinju i par tjedana prije same proslave. Posebnu pozornost pridajemo odabiru odjeće, obuće, šminke i naravno frizuri. Frizura za novogodišnju noć uglavnom je sofisticirana, elegantna i otmjena i to je dobar odabir jer najbolje pristaje uz svečani outfit.

Donosimo nekoliko savjeta kako u samo par poteza napraviti dojmljivu i elegantnu frizuru punog volumena i sjaja. Sve što je potrebno za izradu ležerne retro punđe je tanki češalj za kosu, ukosnice, gumica i Batiste Dark & Deep Brown šampon za suho pranje. Ista se frizura može napraviti i na svjetloj kosi s Batiste XXL Volume, Blush ili Strength & Shine šamponom.

Ležerna frizura za novogodišnju noć

frizura za SLIKA 1: Kosu nježno počešljajte i zagladite. Par centimetara iznad uha tankim češljem napravite razdjeljak i razdvojite kosu na dva dijela.

frizura za SLIKA 2: Protresite bočicu Batiste Dark & Deep Brown šampona za suho pranje, ravnomjerno raspršite malu količinu spreja s udaljenosti oko 30 cm na korijen i izrast po cijeloj dužini i lagano umasirate prstima. S obzirom da Batiste Dark&Deep Brown ima karakteristiku toniranja lagano će obojiti vašu kosu, prekriti izrast i eventualne sijede vlasi. Ovo je inače jedini proizvod na našem tržištu koji ima karakteristiku toniranja kose za smeđe i tamnosmeđe tonove, jer svi ostali dolaze u obliku bijelog praha. Proizvod lako prekriva izrast i sijede do sljedećeg bojenja kose.

frizura za SLIKA 3: Kosu skupite na suprotnoj strani kao da ćete napraviti niski rep, a potom ju zavrtite prema unutra, povežite gumicom i oblikujte u opuštenu punđu. Krajeve punđe iznutra pričvrstite ukosnicama.