Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
mesni doručak
mesni doručak

Gastronomija

Gavrilović tips&tricks: pretvorite mesni doručak u gastro poslasticu

Izrađen je od ukusnog svinjskog mesa, tako da je idealan izbor za sve one kojima je životni moto “nema tice do prasice”

Mesni doručak je voljena mesna konzerva koju većina nas pamti iz djetinjstva. Bilo da se radilo o doručku ili gablecu, jeli smo toga “na tone”. Pa iako u našim glavama predstavlja relativno svakodnevnu, “basic” hranu, zapravo se može poslužiti kao efektan koktel zalogajčić i dodatak jelima.

Jeste li znali da je Gavrilović prva tvrtka koja je počela proizvoditi mesni doručak? Već 60 godina proizvodi se po istoj recepturi, a danas je tržišni lider u svojoj kategoriji. Izrađen je od ukusnog svinjskog mesa, tako da je idealan izbor za sve one kojima je životni moto “nema tice do prasice”.

Mesni doručak – prijedlozi za serviranje

Kockice mesnog doručka možete poslužiti uz nemasne sireve ili kao dodatak raznim salatama s povrćem. Možete osmisliti i koktel sendviče s njim pa poslužiti kao predjelo.

Ukoliko vam se ne jede onako “iz konzerve”, možete maštovito iskoristiti njegov valjkasti oblik, narezati ga na šnite u obliku kruga te panirati na isti način na koji pripremate, primjerice, pileće ili pureće meso. Tako pripremljen mesni doručak izuzetno je ukusan i mekan, a uz njega onda možete poslužiti i razne umake, kao primjerice tartar, te neki maštovit prilog. Najbolje ga je konzumirati uz svijetlo pivo.

mesni doručak

 SPONZORIRANI ČLANAK

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Predstavljamo

Nije iznimka nova 'JELI' kampanja parizera i hrenovki kojoj nisu odoljeli ljubitelji konkretnog griza Mate Janković, Andrea Andrassy i mnogi drugi.

Video box 1

Redakcija She-a snimila je za vas video jednostavnog, ali najboljeg recepta za ukusnu uskrsnu šunku

Predstavljamo

Stiže novi nagradni val Mesne industrije Gavrilović "U poteza tri vozi se i ti!".

Gastronomija

Uz pomoć Gavrilovića i njegove Dalmatinske pancete, pripremit ćemo brzi prilog od kiselog kupusa, baš za hladne, blagdanske dane.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.