Mesni doručak je voljena mesna konzerva koju većina nas pamti iz djetinjstva. Bilo da se radilo o doručku ili gablecu, jeli smo toga “na tone”. Pa iako u našim glavama predstavlja relativno svakodnevnu, “basic” hranu, zapravo se može poslužiti kao efektan koktel zalogajčić i dodatak jelima.
Jeste li znali da je Gavrilović prva tvrtka koja je počela proizvoditi mesni doručak? Već 60 godina proizvodi se po istoj recepturi, a danas je tržišni lider u svojoj kategoriji. Izrađen je od ukusnog svinjskog mesa, tako da je idealan izbor za sve one kojima je životni moto “nema tice do prasice”.
Mesni doručak – prijedlozi za serviranje
Kockice mesnog doručka možete poslužiti uz nemasne sireve ili kao dodatak raznim salatama s povrćem. Možete osmisliti i koktel sendviče s njim pa poslužiti kao predjelo.
Ukoliko vam se ne jede onako “iz konzerve”, možete maštovito iskoristiti njegov valjkasti oblik, narezati ga na šnite u obliku kruga te panirati na isti način na koji pripremate, primjerice, pileće ili pureće meso. Tako pripremljen mesni doručak izuzetno je ukusan i mekan, a uz njega onda možete poslužiti i razne umake, kao primjerice tartar, te neki maštovit prilog. Najbolje ga je konzumirati uz svijetlo pivo.
SPONZORIRANI ČLANAK
You must be logged in to post a comment Login