Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Prirodni lijekovi za slomljeno srce

5 boljki koje idu uz ljubavne jade.

Slomljeno srce je figurativan naziv za stanje koje nas pogađa nakon raskida veze ili nekog drugog emocionalnog odnosa. Ipak, osim vremena koje naravno liječi većinu toga, postoje i prirodni lijekovi za bolove izazvane nestankom ljubavi.

1. Nesanica

Vječno prevrtanje u krevetu po noći tj. nesanica čest je problem kod slomljenog srca. Anksioznost i depresija koje idu ruku pod ruku s ljubavnim jadima onemogućuju dobar san. Probajte čaj od lavande, kamilice i korijena valerijane – smirit će vas i pomoći vam da zaspite.

2. Mučnina

Toliko ste tužni da vam je muka. Ipak, nemojte misliti kako je to nešto neobično. Smanjite mučninu uz pomoć đumbira. Pojedinci ne mogu probaviti sirovi đumbir pa  zadovoljavajuću dozu možete dobiti u kapsulama.3. Letargija


Ništa vam se ne da, niti jesi, piti, niti pričati, a pogotovo ne izlaziti. Za početak se trgnite uz kvalitetnu prehranu. Bolja funkcija mozga postiže se uz  bobičasto voće i tamnu čokoladu bogatu Folnom kiselinom i vitaminom K. Uskoro ćete biti na nogama!

4. Umor


Kao posljedica nespavanja javlja se umor. Za opravak je dobar kofein, ginseng i zob, naravno u malim količinama.

5. Anksioznost


Dobar lijek za anksioznost uzrokovanu slomljenim srcem je hrana bogata vitaminom B i Omega 3 masnim kiselinama. Učinite ribu dijelom vašeg menija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Važnost brige o mentalnom zdravlju dodatno je naglasila i pandemija COVID-19 zbog dugotrajne društvene izolacije, što je utjecalo na porast anksioznosti i depresije.

Beauty report

Avonov ekskluzivan i inovativan sastojak Protinol™ nositelj je svjetski prestižne Edison nagrade za najbolji proizvod u 2021.

Zdravstveni karton

Zašto se osjećamo umorno i bezvoljno u zimskim mjesecima i kako si pomoći da preživimo zimu i dočekamo prve zrake toplog proljetnog sunca?

Duh i tijelo

Svako eterično ulje ima svoja svojstva, pa stoga i svoj jedinstveni raspon emocija koje može izazvati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.