Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Priručnici za lakšu maturu

Pomoć maturantima – priručnici usklađeni s ispitnim katalozima!

U izdanju Profilove biblioteke Gaudeamus objavljeni su priručnici za pripremu ispita na državnoj maturi iz matematike, fizike, engleskog i njemačkog jezika te likovne umjetnosti, uz već postojeće priručnike iz filozofije i psihologije. Ovi priručnici omogućavaju učenicima kvalitetnu i jednostavnu pripremu za maturu te su u potpunosti usklađeni s ispitnim katalozima za državnu maturu Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

Priručnici su namijenjeni učenicima srednjih škola za samostalnu i temeljitu pripremu za polaganje državne mature, nastavnicima pojedinih predmeta kao dobra podrška prilikom pripremanja učenika za ispite na maturi, kao i svima koji žele obnoviti svoje znanje ili bolje razumjeti pojedinu tematiku.

"Drugo polugodište je vrijeme kada se srednjoškolci počinju intenzivno pripremati za državnu maturu i upise na fakultete. Kako bi im maksimalno olakšali ovo stresno razdoblje, objavili smo priručnike koji donose teoretska i praktična znanja iz obaveznih i izbornih predmeta za maturu, zamišljenih kao pomoć pri savladavanju gradiva i samostalnu pripremu za maturu. Ova izdanja svakom učeniku omogućavaju da polaganju ispita na državnoj maturi pristupe spremni.", istaknula je Mirsada Begović, voditeljica korporativnih komunikacija Profila.

Priručnici za maturu donose pregledno, jednostavno i praktično ponavljanje i utvrđivanje gradiva te raznovrsne zadatke s rješenjima. Svi su u potpunosti su usklađeni s ispitnim katalozima za državnu maturu i predstavljaju bogat i raznovrsni repetitorij sveobuhvatnog srednjoškolskog znanja jer svaki od njih osim teoretskog sadrži i praktični dio s pitanjima, vježbama i brojnim zadacima za ponavljanje, uvježbavanje i provjeru znanja, uputama za pisanje eseja ili primjerima zadataka s prethodnih nacionalnih ispita. Priručnike je moguće nabaviti u svim boljim knjižarama kao i na web stranici Profila.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Emily Giffin američka je hit-autorica čiji su romani prevedeni na više od trideset jezika i prodani u milijunima primjeraka diljem svijeta.

She Book Club

Nagrađivana autorica Rosie Kugli i u romanu „Izgubljena generacija“ vješto oslikava svoj najdraži društveni sloj – mlade u nevolji.

She Book Club

Književni prvijenac Jennifer Saint bogat je i vrstan tekst koji iznova zamišlja već stoljećima poznate mitove o Arijadni, Tezeju, Fedri, Minotauru i Dionizu.

She Book Club

Obiteljske i sistemske konstelacije su učinkovita metoda razumijevanja problema i bihevioralnih obrazaca unutar raznih sustava kojima pripadamo – ne samo obitelji, nego i poslovnog...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.