Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Privatni trener u vašem mobitelu

Adidas miCoach aplikacija za mobitel pretvara vježbanje u praktičnu zabavu.

Iz Adidasa nam stiže najsuvremenija metoda vježbanja koja će omogućiti lakše snalaženje kroz dnevne rutine vježbanja, kako za rekreativce tako i za profesionalce. miCoach aplikacija za mobitele pretvara vaš smart phone u osobnog trenera koji svojim personaliziranim glasom, planom i kalendarom vježbanja te dnevnim i tjednim izvještajima čini vaše vježbanje toliko zabavnim da nikad nećete propustiti niti jedan dan vaše rekreacije.Kako bi vam omogućio što raznovrsnije vježbe miCoach je opremljen sa šest posebnih programa koji uključuju vježbe iz košarke, nogometa, trčanje, tenisa te američkog nogometa. miCoach aplikacija automatski je povezana s "inteligentnom" web stranicom www.micoach.com gdje se planovi treninga kroje individualno prema mogućnostima svakog od korisnika.

Kako bi stvorili miCoach, Adidasov tim surađivao je s najboljim svjetskim trenerima među kojima se ističe poznati atletski trener Mark Verstegen, osnivač i direktor Atletskog instituta. FC Bayern Munich i AC Milan su samo neki od velikih klubova s kojima adidas blisko surađuje u postavljanju novih trendova treninga. Svoj miCoach potražite u Adidas dućanima i isprobajte nov način vježbanja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Zahvaljujući spektakularnom događaju kojim će u sportskom duhu ispratiti turistička sezona, povijesni grad pod zidinama od 28.-29.10.2023. postat će trkači centar svijeta

Zanimljivosti

Boris Hanžeković memorijal - WA Continental Tour Gold miting ove godine donosi čak tri dana vrhunske atletike.

Putovanja

Slike Makarske i njezinih atraktivnih teniskih terena koje su obišle zemaljsku kuglu preračunato u komercijalnu vrijednost iznose 7,2 milijuna dolara.

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.