Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Probudite svoju senzualnost

Donosimo osam načina pomoću kojih ćete ponovno probuditi senzualnost i uživati u svojoj ženstvenosti.

Žene vješto usklađuju karijeru, brak, majčinstvo i sve ostale obaveze koje dolaze uz svakodnevicu. Ubrzani stil života u kojem samo najsnažniji i najsposobniji preživljavaju, kod mnogih je žena uzrokovao potpuno zatomljenje prirodne senzualnosti. Zbog pritiska da moraju biti odgovorne, razumne i stajati čvrsto na zemlji, žene smatraju da je pokazivanje ženstvenosti zapravo slabost i osjetljivost. Da bi bile prihvaćene kao uspješne poslovne žene, a i imale poštovanje okoline, moraju se ponašati više kao muškarac, a takve navike često ostaju i u privatnom životu. Donosimo osam načina pomoću kojih ćete ponovno probuditi senzualnost i uživati u svojoj ženstvenosti.

1. Spavajte goli

Filmska diva Marilyn Monroe svojedobno je izjavila da spava samo s nekoliko kapi mirisa Chanela No. 5. Njezin citat, koji je razbuktao maštu muškaraca, zauvijek ju je obilježio kao božicu i simbol senzualnosti. Nakon opuštajuće kupke s mirisnim uljima, nemojte se odmah oblačiti. Nanesite svoj omiljeni miris i spavajte potpuno goli. Ako želite saznati više o blagodatima “golospavanja” kliknite link.

2. Nosite seksi donje rublje

Ispod odjeće nosite lijepo donje rublje, bez obzira što ga nitko neće vidjeti. Bacite svoje staro i iznošeno donje rublje i idite u kupovinu novog. Osjetite nove materijale poput čipke, satena i svile na svojoj goloj koži.

3. Naučite trbušni ples ili ples oko šipke

Tijekom posljednjih nekoliko godina u redovite fitness programe uključeni su ples oko šipke i trbušni ples, a žene su ih prihvatile s oduševljenjem. Probudite svoju senzualnost svakim novim pokretom koji naučite. I, naravno, pratite našu Anu Kuhanec!

4. Hodajte na seksi način

Vaš hod i pokreti tijela okolini govore kako se osjećate. Naučite se kretati sporo i senzualno poput zavodnica iz holivudskih filmova. Pokušajte hodati poput modela na modnoj pisti, stavljajući nogu jednu ispred druge. Tijelo držite uspravno, a na taj način će i vaše grudi izgledati ljepše i privlačnije.

5. Čitajte ljubiće

Čitanje knjiga zahtijeva aktivno uključivanje mašte. Čitajte romantične romane i zamišljajte sebe na mjestu glavne junakinje. A i trebate se malo opustiti!

6. Flertujte

Osmijeh na licu i pogled kokete otvara sva vrata. Gledajte oko sebe, ljude koje susrećete i pri susretu s muškarcima zadržite pogled.

7. Pričajte o seksu

Razmišljanje o seksu i pričanje naglas o svojim najskrivenijim željama i maštarijama rasplamsava strast, ali i vlastitu senzualnost. Recite partneru što volite i želite da vam radi.

8. Uživajte u vođenju ljubavi

Seks nije samo fizičko zadovoljstvo. Da biste uživali u svim osjetilima, ponekad stavite povez na oči. Tako ćete intenzivnije doživjeti i osjetiti svaki dodir. Vodite njegovu ruku po svom tijelu i uživajte u svojoj ženstvenosti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Posjet, kako ga mnogi nazivaju najpoznatijem i najzloglasnijem, seks-pozitivnom tehno klubu u Europi, berlinskom Kit Kat Clubu.

Seks

Svjetski dan kontracepcije, koji se obilježava 26. rujna, savršena je prilika da se razotkriju neki od najčešćih mitova koji se vežu ovu važnu temu.

Drama Queen

Tko sam ja da komentiram nešto o čemu nemam pojma, je li tako?

Putovanja

Iako će neki reći kako se ne može baš ništa učiniti kad jednom nestane strasti, to nije točno – nerijetko su stvari puno jednostavnije...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.