Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Probudite svoju senzualnost

Donosimo osam načina pomoću kojih ćete ponovno probuditi senzualnost i uživati u svojoj ženstvenosti.

Žene vješto usklađuju karijeru, brak, majčinstvo i sve ostale obaveze koje dolaze uz svakodnevicu. Ubrzani stil života u kojem samo najsnažniji i najsposobniji preživljavaju, kod mnogih je žena uzrokovao potpuno zatomljenje prirodne senzualnosti. Zbog pritiska da moraju biti odgovorne, razumne i stajati čvrsto na zemlji, žene smatraju da je pokazivanje ženstvenosti zapravo slabost i osjetljivost. Da bi bile prihvaćene kao uspješne poslovne žene, a i imale poštovanje okoline, moraju se ponašati više kao muškarac, a takve navike često ostaju i u privatnom životu. Donosimo osam načina pomoću kojih ćete ponovno probuditi senzualnost i uživati u svojoj ženstvenosti.

1. Spavajte goli

Filmska diva Marilyn Monroe svojedobno je izjavila da spava samo s nekoliko kapi mirisa Chanela No. 5. Njezin citat, koji je razbuktao maštu muškaraca, zauvijek ju je obilježio kao božicu i simbol senzualnosti. Nakon opuštajuće kupke s mirisnim uljima, nemojte se odmah oblačiti. Nanesite svoj omiljeni miris i spavajte potpuno goli. Ako želite saznati više o blagodatima “golospavanja” kliknite link.

2. Nosite seksi donje rublje

Ispod odjeće nosite lijepo donje rublje, bez obzira što ga nitko neće vidjeti. Bacite svoje staro i iznošeno donje rublje i idite u kupovinu novog. Osjetite nove materijale poput čipke, satena i svile na svojoj goloj koži.

3. Naučite trbušni ples ili ples oko šipke

Tijekom posljednjih nekoliko godina u redovite fitness programe uključeni su ples oko šipke i trbušni ples, a žene su ih prihvatile s oduševljenjem. Probudite svoju senzualnost svakim novim pokretom koji naučite. I, naravno, pratite našu Anu Kuhanec!

4. Hodajte na seksi način

Vaš hod i pokreti tijela okolini govore kako se osjećate. Naučite se kretati sporo i senzualno poput zavodnica iz holivudskih filmova. Pokušajte hodati poput modela na modnoj pisti, stavljajući nogu jednu ispred druge. Tijelo držite uspravno, a na taj način će i vaše grudi izgledati ljepše i privlačnije.

5. Čitajte ljubiće

Čitanje knjiga zahtijeva aktivno uključivanje mašte. Čitajte romantične romane i zamišljajte sebe na mjestu glavne junakinje. A i trebate se malo opustiti!

6. Flertujte

Osmijeh na licu i pogled kokete otvara sva vrata. Gledajte oko sebe, ljude koje susrećete i pri susretu s muškarcima zadržite pogled.

7. Pričajte o seksu

Razmišljanje o seksu i pričanje naglas o svojim najskrivenijim željama i maštarijama rasplamsava strast, ali i vlastitu senzualnost. Recite partneru što volite i želite da vam radi.

8. Uživajte u vođenju ljubavi

Seks nije samo fizičko zadovoljstvo. Da biste uživali u svim osjetilima, ponekad stavite povez na oči. Tako ćete intenzivnije doživjeti i osjetiti svaki dodir. Vodite njegovu ruku po svom tijelu i uživajte u svojoj ženstvenosti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Neki su ljudi potpuno nezainteresirani za seks, čak i ako su zaljubljeni.

Seks

Ako pitate LELO, u ovo možemo uključiti i seksualno blagostanje - užitak iz spavaće sobe koji sad možete ponijeti sa sobom na put.

Moj dom

Bojama, zastorima i plahtama obogatite svoj intimni raj...

Seks

Ako mislite da ste u krevetu savršene, pročitajte članak i otkrijte radite li jednu od greški...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.